Ak Parti Adayı Alev Dedeğil, Kadıköy’de Sözlü Tacize Uğradı

Ak Parti Adayı Alev Dedeğil, Kadıköy’de Sözlü Tacize Uğradı
Kadıköy’de seçim çalışması nedeniyle bir apartmana giren Ak Parti milletvekili adayı Alev Dedeğil, bir grubun sözlü tacizine uğradı. Yaşanan tatsızlık polisin devreye girmesiyle son buldu. Dedeğil, “D...

Kadıköy’de seçim çalışması nedeniyle bir apartmana giren Ak Parti milletvekili adayı Alev Dedeğil, bir grubun sözlü tacizine uğradı. Yaşanan tatsızlık polisin devreye girmesiyle son buldu. Dedeğil, “Demokratik haklarımızı da kullanmamızı engelleyenleri ben millete şikayet ediyorum” dedi.

Acıbadem Caddesi Tur Sokak’ta bir apartmana seçim çalışması için giren AK Parti adayına sözlü tacizde bulunuldu. İddiaya göre, milletvekili Alev Dedeğil, bugün saat 16.30’da seçim çalışması kapsamında Kadıköy’de vatandaşlarla bir araya geldi. Cadde üzerindeki bir apartmana giren Dedeğil, burada kimliği belirsiz bir grubun sözlü tacizine uğradı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Dedeğil ve şikayetçi olduğu kişilerle görüştü.

APARTMANDA SEÇİM PROPAGANDASI YASAKLANMIŞ

Polis, her iki tarafın verdiği ifadelerin ardından yaşanan tatsızlığı sona erdi. Yapılan tacizin site yönetimi tarafından verilen ‘apartmanda seçim propagandası yasağı’ nedeniyle çıktığı anlaşıldı. Bunun üzerine taraflar hakkında herhangi bir işlem yapılmadı.

Yaşanan olayı değerlendiren Alev Dedeğil, “Demokratik haklarımızı da kullanmamızı engelleyenleri ben millete şikayet ediyorum. Bir ziyaret yaptık. Davet almıştık, bir grup insan bu ziyareti engellemeye gayret etti. O yüzden çok kınıyorum, bu ülkeye hiç yakışmıyor. Biz demokratikleşme derken, insan hakları derken bir grup zihniyetin hala bu şekilde varoluşunu anlamak mümkün değil. Ama az kaldı, kampanya dönemlerinde bu tip tatsızlıklar oluyor. İnşallah hayırlısıyla tamamlayacağız” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.