Ak Parti Adayları Basınla Bir Araya Geldi

Ak Parti Adayları Basınla Bir Araya Geldi
1 Kasım seçimlerine hazırlanan Kahramanmaraş Ak Parti Teşkilatı Milletvekili adayları ile basın mensuplarını kahvaltıda bir araya getirdi.

 

Haberin Fotoğrafları için tıklayın

Ak Parti Kahramanmaraş Teşkilatı 1 Kasım Genel seçimlerinde listelerinde yer alan 8 aday ile kentte görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda bir araya getirdi.

Toplantının sunuculuğunu Medya ve tanıtımdan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mehmet Beşen üstlendi.

SEÇİMLERDE EN İYİ SONUCU ALACAĞIZ

Toplantının ilk açılış konuşmasını yapan İl Başkan Vekili Avukat Ahmet Güngör, 1 kasım seçimlerinde milletvekili sayımızı artırmak ve 8’de 8 yapmak için var gücümüzle çalışacağız. Teşkilat, milletvekili ve Belediyelerimiz ile uyum içinde çalışarak en iyi sonucu almayı hedefledik. Bunda da başarılı olacağımıza inanıyorum dedi.

Daha sonra sırasıyla Milletvekili adayları Oğuzkan Güzel, İmran Kılıç, Dr. İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, Celalettin Güvenç, Nursel Reyhanlıoğlu, Avukat Veysi Kaynak ve Grup Başkanvekili Mahir Ünal konuşma yaptılar.

Toplantıya Ak Parti MKYK üyesi Metin Doğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ilçe Belediye Başkanları, İlçe Başkanları ile İl Yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Basın mensuplarının çeşitli konularda sordukları soruları cevaplandıran vekiller daha sonra basın mensupları ile toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.