Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı

Ak Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Danışma Meclis Toplantısı
AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından “İlçe Danışma Meclis” toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkmamız içi...

AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından “İlçe Danışma Meclis” toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, “7 Haziran seçimlerinden zaferle çıkmamız için çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacağız, hedefimiz 5 milletvekili çıkarmak” dedi.

AK Parti İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilen Merkez İlçe Meclis Toplantısının açılış konuşmasını yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Bülent Eser, mahalle, köy ve beldelerde teşkilatlanma çalışmalarının tamamlandığını belirtti. 7 Haziran seçimleri öncesi halka yönelik ev ziyaretlerini hızla sürdürdüklerini anlatan Eser, milletvekili aday adaylığı sürecine de değinerek, temayül yoklamalarının da sona erdiğini belirtti. Eser konuşmasına şöyle devam etti:

“Milletvekili aday adaylarımıza yönelik temayül çalışmaları yapıldı. Bundan sonrada seçim çalışmalarımız daha aktif bir şekilde devam edecek. Biz bu süreçte mahalle, köy ve belde yönetimlerimizi oluşturduk ve çalışmalarımız başladı. Her hafta arkadaşlarımız mahallelerinde, köylerinde ve beldelerinde yönetim kurulu toplantıları yapıyor. Bir taraftan da ev ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bunu hem beldelerimizde hem de merkezde gerçekleştiriyoruz. Köy ve beldelerde bunu gerçekleştirmemiz bazen güç oluyor. Ama merkezde bunu düzenli olarak yapmaya devam ediyoruz. Mahalle başkanlarımız aracılığı ile ev ziyaretlerimizi yapıyoruz. Bu ziyaretlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek sıkıntılarını dinliyoruz. Eğer çözüm bulabiliyorsak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretlerimizde bazı güzelliklerle karşılaşıyoruz ve AK Partili olmaktan gurur duyuyoruz. Son 13 yılda ilimize ciddi yatırımlar yapıldı. Ayrıca Belediyemiz ve İl Genel Meclisimiz sayısız projeyi hayata geçirdi. İl Genel Meclisimizde köylerimizde kanalizasyon, içme suyu ve parke taşı konusunda yatırımlar yaptı. Artık köylerimiz oyun parkları, fırın ve düğün salonları istiyorlar. Parti olarak sıkılmadık el çalmadık kapı bırakmayacağız. Allah hepimizin yolunu açık etsin.”

“İSTİKRARIN DEVAM ETMESİ İÇİN CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM ETMELİYİZ”

AK Parti’nin manevi kalkınmaya da büyük bir önem verdiğini söyleyen İl Başkanı Yurdunuseven, başörtüsü sorununa kökten çözüm getirilmesiyle zulmün ortadan kalktığını ifade ederek, “Partimiz birçok projeyi hayata geçirdiği gibi manevi kalkınmaya da önem vererek sosyal projeleri hayata geçirdi. En önemlileri ise ÖSYM’deki kat sayı zulmünü kaldırdık. Ayrıca başörtüsü sorununu kökten çözüme kavuşturduk. Üniversitelerde başörtüsü zulmüne son vererek, doktor, öğretmen, mühendis, mimar olmalarının önünü açtık. Başörtülü bayanlarımız avukatlık bile yapabiliyor. Sosyal projelerimiz içerisinde ihtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlar saymakla bitmez. Bir yandan yol yapıyoruz, bir yandan kalkınıyoruz ve bir yandan da ihtiyaç sahiplerinin elinden tutuyoruz. AK Parti hükümetleri bu güne kadar halka ne söz verdiyse yerine getirmiştir. Bizlerde istikrarın devam etmesi için canla başla çalışmaya devam etmeliyiz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.