Ak Parti Ağa Mahallesine Çıkartma Yaptı

Ak Parti Ağa Mahallesine Çıkartma Yaptı
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkan Yardımcılar Ali Güney, Murat Caymaz, parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kalabalık bir ekiple Ağa Mahallesine çıkartma yaparak vatan...

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Belediye Başkan Yardımcılar Ali Güney, Murat Caymaz, parti yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kalabalık bir ekiple Ağa Mahallesine çıkartma yaparak vatandaşları dinledi.

Ağa Mahallesindeki vatandaşların sorunlarını dinlemek isteyen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, belediye faaliyetleri ile ilgili sorulara da birinci ağızdan cevap vermek için Düzce Belediye Başkan Yardımcıları ile ziyaret gerçekleştirdi. Ağa Mahallesindeki vatandaşların tüm sorularını cevaplayan AK Parti heyeti ve Belediye Başkanları, sorunların en fazla 2 yıl içinde çözüleceğini belirttiler. Yolların asfaltlanması ile ilgili sorulara cevap veren Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, bazalt asfaltın Düzce’nin tüm yollarına yapılacağını belirterek, doğalgaz çalışmasının ardından yolların asfaltlanacağını kaydetti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, 2002 yılından önce Ağa Mahallesinde hiçbir çalışmanın yapılmadığını ancak AK Parti iktidarları ile Düzce’nin her bölgesinde olduğu gibi Ağa mahallesinde de çalışmaların artarak devam ettiğini kaydetti. Keskin, “ Melen Su Park projemiz ile Düzce artık daha güzel ve modern bir şehir olacak. Bu projemizi hayata geçireceğiz. Düzce Belediyemiz yatıp kalkıp bu projeyi hayata geçirmek için çalışıyor. AK Parti olarak sizlere hizmet götürmek için çalışıyoruz. Sizlerin de bu yaptıklarımızı takdir ettiğinizi görebiliyorum” diye konuştu.

FOTO: AK PARTİ AĞA MAHALLESİNE ÇIKARTMA YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.