Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler:

Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler:
AK Parti Ankara Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, başkanlık sisteminin tartışılmasının doğal olduğunu belirterek, “CHP ve MHP'nin başkanlık sistemini tartışmaktan bile kaçmaları milletimize olan güvensizliklerinin sonucudur” dedi.

- AK Parti Ankara Milletvekili ve eski Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, başkanlık sisteminin tartışılmasının doğal olduğunu belirterek, “CHP ve MHP'nin başkanlık sistemini tartışmaktan bile kaçmaları milletimize olan güvensizliklerinin sonucudur” dedi.

AK Parti Ankara Milletvekili İşler, yaptığı açıklamada, AK Parti olarak 24. dönemde yeni bir Anayasa yolundaki bütün iyi niyetli çabalara ve girişimlere rağmen muhalefetin engelini aşamadıklarını kaydetti. 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin en önemli konusunun yeni anayasa olacağının altını çizen İşler, “Yeni Türkiye'nin hedeflerine koşar adım gitmesi için yeni anayasa zorunludur" dedi.

“MUHALEFET BAŞKANLIK SİSTEMİNİ TARTIŞMAKTAN KAÇIYOR”

Türkiye’de cumhurbaşkanını halkın seçmesi ile başlayan sürecin ardından başkanlık sisteminin gündeme getirilmesinin ve tartışılmasının doğal olduğunu sözlerine ekleyen İşler, “CHP ve MHP'nin Başkanlık Sistemini tartışmaktan bile kaçmaları milletimize olan güvensizliklerinin sonucudur. Millet en doğru kararı verir” diye konuştu.

İşler, halkın yüzde 51'nin oyuyla seçilecek bir kişinin 'padişah' olacağını iddia etmenin, milletin oyuna itimatsızlık ve iradesine saygısızlık olacağını belirterek, “Biz milletimize güveniyoruz. Seçimlerde halkımızın AK Parti'yi, anayasayı değiştirecek bir çoğunlukla iktidar yapacağına yürekten inanıyoruz” "şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.