Ak Parti Bayraklı Kolları Sıvadı

Ak Parti Bayraklı Kolları Sıvadı
Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen kongrede görev alan AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu ve teşkilatı 2015 Genel ve 2019 yerel seçimleri için kolları sıvadı. Bayraklı İlçe Teşkilat Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Bayraklı’da 230 bin oy varsa, bu oyl

- Geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen kongrede görev alan AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu ve teşkilatı 2015 Genel ve 2019 yerel seçimleri için kolları sıvadı. Bayraklı İlçe Teşkilat Başkanı Avukat Yakup Gülcan, “Bayraklı’da 230 bin oy varsa, bu oyların tamamına talibiz” dedi.

AK Parti Bayraklı İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Bayraklı Cafe Port’ta düzenlenen basın toplantısıyla basın mensuplarına tanıtıldı. AK Parti İzmir Milletvekilleri Nesrin Ulema ve Hamza Dağ’ın da katıldığı toplantıda ilçe yönetimi tam kadro hazır bulundu. Toplantıda konulan İlçe Başkanı Yakup Gülcan, Haziran 2015’de yapılacak genel seçime işaret ederek, kolları sıvadıklarını söyledi.

Parti olarak mahalle mahalle çalışma yürüteceklerini kaydeden Gülcan, “Bayraklı ilçesinde 230 bin oy varsa, bu oyların tamamına talibiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın koyduğu ‘Yeni Türkiye’ hedefine doğru koşacağız” diye konuştu. Gülcan ayrıca Bayraklı Teşkilatı’nda partili ayırt etmeyeceklerini sözlerine ekleyerek, “İlçemizde partimize üye 10 bin 200 üyemiz var. Dolayısıyla 10 bin 200 yönetim kurulu üyesine sahibiz. İlçemizi bu katılımcı yönetim anlayışıyla yöneteceğiz” dedi.

“VATANDAŞA DOKUNAMIYORSANIZ İŞİNİZ ZOR”

Toplantıda söz alan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema ise seçmenle sıcak ilişki kurmanın önemine değinerek, partinin ilçe teşkilatlarından ve mahalle başkanlarından bu yönde çalışma beklediklerini ifade etti. Ulema, “Bayraklı’da çok oy alabileceğimiz, aldığımız bir kitle var. Sandık yönetim kurullarımızı hızlıca oluşturup, çalışmalara başlayacağız. Eğer vatandaşa dokunamıyorsanız, istediğiniz kadar televizyonlarda boy gösterin, konferanslar düzenleyin, toplantılara katılın işiniz zor” diye konuştu.

“BAYRAKLI’DA BİRİNCİYİZ”

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise, 2011 seçiminde 5 bin oyla Bayraklı’da birinci parti olduklarını hatırlatarak, 7 Haziran 2015’deki seçimde de aynı başarıyı göstereceklerine inandığını vurguladı.

AK PARTİ BAYRAKLI KOLLARI SIVADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.