Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin:

Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin:
İnegöl MODEF 2014 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarını ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, mobilyacılara hayırlı kazançlar diledi.

- İnegöl MODEF 2014 İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarını ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, mobilyacılara hayırlı kazançlar diledi.

Milletvekili Şahin’in MODEF Ziyareti sırasında ilginç bir gelişme oldu. Fuarı gezmekte olan 3 Suriyeli mülteci, tek tek tüm stantları gezerek mobilyacılara başarılar dileyen Milletvekili Hüseyin Şahin’in yanına giderek, “Biz oyumuzu AK Partiye vermedik” diyerek şaka yaptılar. Şaka yapan Suriyeliler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiklerini belirterek, “Allah onu başımızdan eksik etmesin” dediler.

"BAŞBAKANIN, CUMHURBAŞKANI OLMASINI ARZULUYOR VE DESTEKLİYORUM"

Bir basın mensubunun, “Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Cumhurbaşkanı olma gayretini nasıl buluyorsunuz?” sorusuna cevap veren Şahin, “Hem Milletvekili olarak hem de şahsi olarak fikrim, Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olması yönünde. Cumhurbaşkanlığı makamını hem taçlandıracak hem de güçlü yetkileri ile ülkemizi daha ileriye götüreceğinden son derece eminim. Çünkü, ülkemiz artık demokratik kültürünü yerleştirmiş, bu kültürle beraber de AK Parti kurumsal kimliğini zenginleştirmiş, kendi kadrolarını yetiştirmiştir. AK Parti, kurulduğu günden bu güne genç kadrolarla kendini sürekli yenilemiş, lider bir parti. 30 Mart seçimlerinde de, yerel seçimler olmasına rağmen, halkımızın yüzde 46’ya yakınının oyunu almış, 2009’daki yerel seçimlere göre oyunu yüzde 9 nispetinde artırmış bir partidir. Başbakanımın, Cumhurbaşkanı olmasını şahsen arzuluyor ve destekliyorum. Parti görüşü konusunda ise Başbakanımız dün MKYK toplantısında partililerle görüştü. Mutlaka danışacağı akil insanlar grubu da vardır. Görüşmeler sonucunda kararını verecektir. Her türlü alacağı karara saygılıyım. Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmasıyla yeni ufuklara yelken açacağız. Güven dolu başarılı kariyer, Cumhurbaşkanlığı makamıyla taçlanacak. Başbakanımıza duyulan güven toplum nazarında günbegün artıyor” dedi.

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ HÜSEYİN ŞAHİN:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.