Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Adayı Karaca: "Çerkezköy Görkemli Günlerine Kavuşacak"

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Adayı Karaca: Çerkezköy Görkemli Günlerine Kavuşacak
Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hasan Karaca, "Çerkezköy görkemli günlere kavuşacak" dedi.

- Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Hasan Karaca, "Çerkezköy görkemli günlere kavuşacak" dedi.

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Hasan Karaca, ilçe başkanı olması halinde partisinin Çerkezköy’de eski şaşaalı günlerine kavuşacağını söyledi. Karaca, Ak Parti’nin 16 Kasım’da yapılacak Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kongresi’ni hatırlatarak, "Başta Çerkezköy’ün yerel sorunlarını çözebilmek, daha sonra partimi eski görkemli, şaşalı günlerine döndürmek için ilçe başkanlığına adaylığımı açıklıyorum" dedi.

Ak Parti’nin Çerkezköy’de kurucuları arasında yer aldığını hatırlatan Karaca, "2002 yılında kurulan Ak Parti’nin Çerkezköy İlçe Teşkilatı kurucuları arasında 4'üncü sırada yer aldım. 2002 Ak Parti Çerkezköy Kurucu İlçe Başkan Yardımcılığı, 2003 Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2004 Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı, 2004 Ak Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi, 2009 Ak Parti Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi, 2014 Ak Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adayı, 12 yıldır Ak Parti’nin içerisindeyim. Edindiğim bilgi birikimimi Ak Parti’nin vizyonu ve misyonu ile birleştirerek partimin oy potansiyelini yükseltecek saygın bir İlçe Başkanı olmak istiyorum" diye konuştu.

Gazetecilerin soruları üzerine kongreyle ilgili açıklamalarda bulunan Karaca, "Partimizin tüzüğünde kongreye tek adayla gidilecek diye bir şey yok. Ancak, genel merkezimiz kırgınlıklar, dargınlıklar olmasın diye ittifakla bir aday üzerinde herkesin ortak karar almasını istiyor. Bu noktada genel merkezimizin yapacağı çalışmaya güveniyoruz" ifadelerini kaydetti.

AK PARTİ ÇERKEZKÖY İLÇE BAŞKANI ADAYI KARACA:

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.