Ak Parti Demirci İlçe Teşkilatı Başkanlığına Ertuğrul Uyar Seçildi

Ak Parti Demirci İlçe Teşkilatı Başkanlığına Ertuğrul Uyar Seçildi
AK Parti Demirci İlçe Teşkilatının 5'inci Olağan Kongresi Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Kongrede oy kullanan 96 delegeden 93'ünün oyunu alan Ertuğrul Uyar ilçe başkanlığına seçildi.

- AK Parti Demirci İlçe Teşkilatının 5'inci Olağan Kongresi Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleştirildi. Kongrede oy kullanan 96 delegeden 93'ünün oyunu alan Ertuğrul Uyar ilçe başkanlığına seçildi.

Kongreye AK Parti Manisa Milletvekili - MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi, Sakarya Milletvekili Hasan Ali Çelik, AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk, Gördes Belediye Başkanı Muhammed Akyol, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Eski İlçe Başkanı Mustafa Bakır’ın konuşmasının ardından Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk yaptığı konuşmasında, "Partimiz 2015 genel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik içerisinde kongrelerini yapıyor. Demirci Manisa'da 30 Mart seçimleri ve 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde en yüksek desteği verdi. 2015 seçimlerinde de en büyük destek yine Demirci'den olacak. Görev süremiz içerisinde yanlışlarımız olsa da telafi etmesini bildik. Demirci’ye hizmet etmeyi ilke edindik. İlçe Başkanlığımdan Belediye Başkanlığı dönemime kadar ilçemize hükümet yatırımları noktasında güzel hizmetler gerçekleştirdik" dedi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur ise ilçe kongrelerinin hızla devam ettiğini belirterek Demirci'nin her seçim döneminde Manisa'da aldığı oy oranları ile birinci olduğunu söyledi. Baybatur konuşmasının sonunda milletvekillerin gayreti ile Demirci'nin tüm sorunlarına çözüm bulacaklarını dile getirdi.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ise konuşmasında, “Partimizin 2015 genel seçimleri öncesinde kongrelerimiz yapılmaya başlandı. Tüm gücümüzle, tüm hızımızla 2015 genel seçimleri için hazırlıklarımızı yapıyoruz. Demirci 30 Mart yerel seçimlerinde yüzde 50’lik bir başarı ile belediyeyi kazandı, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Manisa’da birinci olurken, başarı çıtasını yüzde 67’ye taşıdı. Bizlerde her zaman Demirci’nin yanında olduk. Her zaman hükümetimizin yatırımlarını ulaştırdık” dedi.

Demirci’ye yapılacak yol çalışmaları hakkında da bilgi veren Tanrıverdi, “Demirci için en önemli olan konunun yol olduğunu biliyoruz. Demirci - Selendi, Demirci - Akhisar yol çalışmaları ile şu anda sona yaklaştık. Her iki yolumuzun da ihale süreci ocak ayında başlayacak" şeklinde konuştu.

93 OYLA BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

96 delegenin oy kullandığı kongrede 93 oyla Ertuğrul Uyar İlçe Başkanlığına seçilirken, yönetim kurulu üyeliklerine Akif Altunbaşak, Mustafa Akın, Selami Amuca, Veysel Tosun, Mehmet Akdere, İsmail Ertaş, Emel Çetin, Ahmet Gökkaya, Mehmet Demir, Recep Bağdemir, İdris Akkuzu, Hakkı Gümüşdere, Güzide Selçuk, Sevim Varol, Sevgi Dede, Ayşe Balcı, Mehmet Demir, Basri Başin ve Ahmet Akşahin seçildiler.

İlçe Başkanlığına seçilen Ertuğrul Uyar konuşmasında, "Partimize gönül vermiş dava arkadaşlarıma, Milletvekillerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Demirci'de Belediyemiz ve Halkımız ile el ele vererek güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz. Tüm üyelerimize, partililerimize teşekkür ediyorum" dedi.

AK PARTİ DEMİRCİ İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANLIĞINA ERTUĞRUL UYAR SEÇİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.