Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda Yeni Yönetim Belirlendi

Ak Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nda Yeni Yönetim Belirlendi
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yeni yönetimini belirledi. İl Başkanı Muhammed Akar, “Biz makamı çıkar makamı değil, hizmet makamı olarak görmekteyiz” dedi.

- AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı yeni yönetimini belirledi. İl Başkanı Muhammed Akar, “Biz makamı çıkar makamı değil, hizmet makamı olarak görmekteyiz” dedi.

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı’nın yeni yönetimi belirlendi. Yönetimin belirlenmesine ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, yeni fikirlerle yola kararlılıkla devam edeceklerini belirterek, herkesi kucaklayacaklarını ifade etti. Rahatlıkla çalışabilecekleri yeni bir yönetim tarzı geliştirerek, AK Parti’yi Diyarbakır’da hak ettiği yere getireceklerini kaydeden Akar, “AK Parti’ye gönül vermiş bütün insanların partinin etrafın da toplanarak, bize destek vermesini istiyoruz. Kimseyi üzmeyen bir yönetim tarzıyla, bir farklılık oluşturacağız. Halkımıza daha iyi bir Diyarbakır oluşturmak için siyasi ayrım gözetmeksizin yapılması gereken ne varsa elimizden geleni yapacağız. Bizim Diyarbakır’a borcumuz var. Ben inanıyorum ki bu güzide yönetim kuruluyla birçok zor işin üstesinden geleceğiz” dedi.

“BİZLER DİYARBAKIR SEVDALISIYIZ”

Makamı bir imtiyaz ya da çıkar makamı olarak görmediklerini de anlatan Akar, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Aziz milletimize ve kıymetli Diyarbakırlı hemşehrilerimize hizmet makamı olarak görmekteyiz. Diyarbakır’da AK Partiyi daha ileriye götürmek için daima çalışacağız. Ülkemiz ve bölgemiz çok önemli bir dönemeçten geçiyor. Bu dönemecin en önemli ayağı Diyarbakır’dır. 2015 milletvekilliği seçimleri ile Diyarbakır’da şanlı bir destan yazacağız. Bunu da ele, ele verip birlikte başaracağız. Yeni kurduğumuz yönetimimizle gece gündüz demeden çalışacağız. Bizler Diyarbakır’ın sevdalısıyız. AK Parti hizmet partisidir. Bizler de bu hizmette birer neferiz. Yeni yönetim, taze kan ve yenilenme demektir. Bu taze kan Diyarbakır’ı ileriye taşıyacaktır.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.