Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Melek Şahin:

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Melek Şahin:
13 yıldır üyesi olduğu AK Parti’den Diyarbakır milletvekili aday adayı olan Melek Şahin, partisi ile Türkiye’nin çağ atladığını belirterek, “Memleketim için, memleketimin sorunlarının çözümü için çaba...

13 yıldır üyesi olduğu AK Parti’den Diyarbakır milletvekili aday adayı olan Melek Şahin, partisi ile Türkiye’nin çağ atladığını belirterek, “Memleketim için, memleketimin sorunlarının çözümü için çaba göstermek istiyorum” dedi.

AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayı Melek Şahin, parti teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyaretlerde konuşan Şahin, 13 yıldır AK Parti’nin üyesi olduğunu ve çeşitli kademelerde görev aldığını belirterek, “Farklı bir çizgim var. Bir dava insanıyım ve dava için 2002’den beri AK Parti’deyim” dedi.

Türkiye’nin çözüm süreci, yeni anayasa ve başkanlık sistemi gibi üç önemli gündem maddesinin olduğunu vurgulayan Şahin, “Yeni süreçte bir kadın olarak ben de yer almak istiyorum. 2002-2015 yılları arasında Türkiye’de bir çağ kapatılıp, başka bir çağ açıldı. Eğitimden sağlığa, teknolojiden ekonomiye, silah ve savunma sanayisine kadar saymakla bitiremeyeceğimiz birçok alanda AK Parti hizmet alanında köklü reformlara imza attı. Ben de Diyarbakır’ın sorunlarını en iyi bilen insanlardan biriyim. Çünkü Diyarbakırlıyım. Diyarbakır’da doğdum, büyüdüm. Memleketim için çaba sarf etmek istiyorum. Diyarbakır’da başta işsizlik, eğitim ve kadın sorunları geliyor. Bunların çözümüne katkı sağlamak istiyorum” diye konuştu.

Kadınların ekonomik yaşamda hak ettikleri konuma kavuşması gerektiğine inandığını söyleyen Şahin, “Karar ve temsil mekanizmalarında kadınların önemli yer tuttuğunu, kadınlara pozitif ayrımcılık yapılması gerektiğine inanıyorum” dedi.

Şahin, Diyarbakır’dan 211 kişinin partisine aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu anımsatarak, “Hepsi bu dava için mücadele eden değerli dava arkadaşlarımdır. Hepimizin yolu açık olsun” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.