Ak Parti Düzce İl Başkanından Açıklama

Ak Parti Düzce İl Başkanından Açıklama
AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, basında ve sosyal medyada yer alan camide siyaset yapıldığı ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yaptığı açıklamad...

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, basında ve sosyal medyada yer alan camide siyaset yapıldığı ile ilgili olarak basın açıklaması yaptı.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, yaptığı açıklamada; “Bu tür asılsız haberleri duymak bizleri oldukça üzmüştür. Bizlerin dini sembollere olan hassasiyeti tüm kamuoyu tarafından aşikarken, bazı çevrelerce halkımızı yanıltmak, yanlış yönlendirmek maksadıyla bilinçli haberler yapılmaktadır. Açık ve net bir şekilde ifade ediyorum. AK Parti olarak bizler, halkımızla ev ziyaretleri, kahve toplantıları, köy evleri, köy konakları ve köy toplantı salonlarında buluşuyoruz. Bazı köylerimizde kahvehane olmadığından köy konakları, köy evleri veya köy salonlarında toplantılarımızı yapıyoruz. Bahsi geçen ve cami olduğu iddia edilen yer köyün toplantı salonu olup, geçmiş seçim dönemlerinde de bu toplantı salonu biz dahil diğer siyasi partiler tarafından da kullanılmıştır. Dolayısıyla yalan yanlış bilgilerle algı operasyonu yapmayı çalışanları kınıyor, siyaseti etik ve ahlak kuralları çerçevesinde yapmaya davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.