Ak Parti Elazığ Teşkilatında Ağın Ve Keban İlçelerinde Kongre Yapıldı

Ak Parti Elazığ Teşkilatında Ağın Ve Keban İlçelerinde Kongre Yapıldı
Ak Parti Elazığ il teşkilatında ilçe kongreleri tamamlandı. Son olarak gerçekleştirilen Ağın ve Keban ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar güven tazeledi.

- Ak Parti Elazığ il teşkilatında ilçe kongreleri tamamlandı. Son olarak gerçekleştirilen Ağın ve Keban ilçe kongrelerinde mevcut başkanlar güven tazeledi.

Ak Parti Elazığ İl Teşkilatı ilçe kongrelerini tamamladı. Cumartesi günü yapılan 5. Olağan Kongre'de Ağın ve Keban ilçelerinde üyeler teşkilat başkanını seçmek için sandık başına gitti. İlçe kongrelerine AK Parti Elazığ Milletvekilleri Zülfü Demirbağ, Şuay Alpay, Sermin Balık ile AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Cemil Tunç, İl Başkanı Ejder Açıkkapı ve çok sayıda partili katıldı.

Keban Öğretmenevi'nde yapılan ve tek listeyle gidilen kongrede mevcut başkan Yavuz Fırat güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi. Ağın ilçesindeki kongre de Niyazi Yıldırım Gençosmanoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Ağın ilçe teşkilatında da tek listeyle gidilen kongrede Mürsel Ayhan yeniden teşkilat başkanı oldu. Ağın ve Keban kongrelerinin ardından AK Parti Elazığ İl teşkilatı ilçe kongrelerini tamamlamış oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.