Ak Parti Erenler 28. İlçe Danışma Meclisi Gerçekleştirildi

Ak Parti Erenler 28. İlçe Danışma Meclisi Gerçekleştirildi
28. AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk 1 Kasım seçimlerine değinerek, “2002 de ki heyecanımızla bu seçim yarışına giriyoruz” dedi.AK Parti Erenler teşk...

28. AK Parti Erenler İlçe Danışma Meclisi konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk 1 Kasım seçimlerine değinerek, “2002 de ki heyecanımızla bu seçim yarışına giriyoruz” dedi.

AK Parti Erenler teşkilatının düzenlediği danışma meclisine AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekilleri Ali İnci, Mustafa İsen, Recep Uncuoğlu, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk ve Başkan Yardımcıları Ali Akdeniz ile Muhammet Kıratlı, 26. Dönem Milletvekili Aday adayı Ender Serbes, AK Parti Erenler İlçe Başkanı Resul Erdoğan Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Demirağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Demirkapı, Erenler Belediyesi Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

Programda konuşan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk gelerek yaklaşan 1 Kasım seçimleri ile ilgili kısa bir değerlendirme yaptı. Öztürk, “AK Parti göreve geldiğinde seçim Kasım ayında idi. Üzerinden 13 yıl geçti. Şimdi yapılacak olan erken seçim yine Kasım ayında olacak. Biz de 2002 de ki heyecanımızla bu seçim yarışına giriyoruz. Aynı heyecan ile aynı yolda hedeflerimize hızla devam edeceğiz. İlçede sürdürdüğümüz kentsel dönüşümün Türkiye çapında bir proje haline geldi" şeklinde konuştu.

Program sonunda ise Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk’ün ev sahipliğinde il başkanı, milletvekilleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve teşkilat mensupları Yunus Emre meydanında ki parkta bir araya gelerek uzun süre sohbet ettiler.

AK PARTİ ERENLER 28. İLÇE DANIŞMA MECLİSİ SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI'NIN OKUNMASININ ARDINDAN BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.