Ak Parti, Fırat Mahallesi’nde Toplantı Yaptı

Ak Parti, Fırat Mahallesi’nde Toplantı Yaptı
AK Parti tarafından Fırat Mahallesi’nde toplantı düzenlendi.

- AK Parti tarafından Fırat Mahallesi’nde toplantı düzenlendi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı İdris Boztaş ve parti yöneticilerinin katıldığı mahalle toplantısında vatandaşların sorunlarını dinlendi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, burada yaptığı konuşmada, “Özellikle Malatya’mızda son zamanlar su sorunu mevcut. Bu konu hakkında gerekli girişimlerimiz sonucu, Su Yönetimi Genel Müdürümüz bizleri ziyaret etti. Sorun hakkında gerekli açıklamaları yaptık. Ve bugün kapsamlı bir toplantı yaptık. Bu toplantılar sonrası Malatya’mızın su sorunu halledileceğinden eminim. Bu konuda görüş ve fikirlerimizi belirttik” dedi.

Mahalle sakinlerinin Eski Malatya Devlet Hastanesi’nin yeniden tam donanımlı olarak açılması talebine değinen Başkan Gürkan, “Hastane olmazsa olmazımızdır. 350 bin nüfusu olan bir ilçenin hastanesi olmaması düşünülemez. TOKİ ile yapılan görüşmelerimizde bir kısmının hastane olması, bir kısmının da yeşil alan için görüş birliğine vardık. Stadyum ve İnderesi’ndeki jandarma ile ilgili olarak da TOKİ Başkanımızı bu konudaki hassasiyetlerini bildirmek isterim. Resmi yazışmalarımız devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı ile ilgili randevumuz bayramdan sonra. Bayramdan sonra bu bölgeye yakışan bir hastane yapılma noktasında gerekli girişimlerimiz sürmektedir” diye konuştu.

200 dönümlük “Yeşil Alan Projesi”nin Malatya için hayati önem taşıdığını belirten Başkan Gürkan, “Sayın Başbakanımıza da Malatya'ya geldiğinde yaklaşık 200 dönüme tekabül eden “Yeşil Alan Projesi” ile ilgili dosya hazırlayıp kendisine sunacağız. Ben inanıyorum ki taleplerimiz haklı ve yerinde olan taleplerdir. Malatya'nın yeşil alanı yoktur. Eskiden Türkiye'de iki şehir yeşil alan olarak adlandırılırdı. Biri Yeşil Malatya, diğeri de Yeşil Bursa. Bursa devam ettiriyor yeşilliği. Malatya tuğla ve beton yığını haline gelmiştir. Buda üzüntü vericidir Malatya adına. Yeşil alan projesi Malatya'nın akciğeri olacaktır" dedi.

Başkan Gürkan, parklar ile ilgili yaşanan sorunlara dikkat çekerek, mahalle sakinlerinin parklarına sahip çıkması gerektiğini kaydetti. Başkan Gürkan, “Son zamanlarda aldığımız şikayetler doğrultusunda, parklarımız gençlerin uyuşturucu egemenliğine girdiğine dair sorunlar mevcut. Bu sorunları hep birlikte el ele atlatacağız. Parklar konusunda gerekli birim müdürümüz bu konudaki hassasiyetini ve çalışmasını sürdürmektedir” dedi.

Gürkan, son olarak Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çekerek, “İlk turda Sayın Cumhurbaşkanı adayımızı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı olarak seçeceğinize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

AK PARTİ, FIRAT MAHALLESİ’NDE TOPLANTI YAPTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.