Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Muş: “Hdp, Pkk Karşısında Süt Dökmüş Kediye Dönüyor”

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Muş: “Hdp, Pkk Karşısında Süt Dökmüş Kediye Dönüyor”
AK Parti Milletvekili Adayı ve Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, HDP’nin PKK karşısında süt dökmüş kediye döndüğünü iddia ederek, “HDP’de kendisini Robin Hood olarak değerlendiriy...

AK Parti Milletvekili Adayı ve Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş, HDP’nin PKK karşısında süt dökmüş kediye döndüğünü iddia ederek, “HDP’de kendisini Robin Hood olarak değerlendiriyorlar. Fakat iş PKK’ya gelince bu Robin Hood’luklarından bir eseme okunmuyor” dedi.

AK Parti İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı ve Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Muş ile 3. Bölge Milletvekili adayı Harun Karaca, Kuyumcukent esnafı ile kahvaltıda bir araya geldi. Esnafların yoğun katılım gösterdiği kahvaltıda AK Partili iki aday gündeme ve seçime ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunarak, esnaftan oy istedi. 7 Haziran seçimlerinde halktan destek istediklerini belirten Mehmet Muş, “Biz yeni dönem için bir söylem geliştirdik. Ne diyoruz? Biz diyoruz ki gelin yeni dönemde bize yetki verin, yeni anayasayı yapalım ve yeni anayasanın içinde de başkanlık sistemini Türkiye’ye kazandıralım. Biz bunu dediğimizde hemen birileri buna karşı çıkıyor. Peki kimler karşı çıkıyor. Muhalefet partileri karşı çıkıyor. Onun yanında paralel yapı da var. Onlar zaten başkanlık sistemi gelmesin diye şuan muhalefet partileri kadar çalışıyorlar. Birde bazı medya grupları karşı çıkıyor” dedi.

“ROBIN HOOD’LUĞUNUZU PKK’YA DA GÖSTERİN”

Mehmet Muş, yeni bir Türkiye için yola çıkan AK Parti karşısında bir cephe oluşturulduğuna dikkat çekerek, “Bu çevreler şuan topyekun beraber hareket ediyorlar. Hepsi HDP’nin arkasına takılmışlar. Şuan hepsi HDP’nin kuyruğuna sarılmış durumdalar. Bütün çabaları, bütün gayretleri HDP barajı geçsinde AK Parti bu anayasayı yapacak çoğunluğu alamasın. Bütün hesapları bunun üzerine kurulmuş. HDP’de kendisini Robin Hood olarak değerlendiriyorlar. Fakat iş PKK’ya gelince bu Robin Hood’luklarından bir eseme okunmuyor. Eğer Robin Hood’sanız PKK’nın silah bırakması noktasında bunu gösterin de görelim. Oraya gelince süt dökmüş kediye dönüyorlar. Ama diğer tarafta şiddetle tehditle kendilerine oy devşirmeye çalışıyorlar” diye konuştu.

“IMF BORCU KAPANDI, TÜRKİYE GELİŞTİ”

Türkiye’de eskiden özgüven noktasında eksiklikler olduğunu belirten AK Parti 3. Bölge Milletvekili Adayı Harun Karaca ise, “2002 öncesinde devletimizin yöneticileri yurt dışına gittiğinde el pençe durmaya alışmışlardı. Neden biliyor musunuz? 3-5 kuruş borç alıp memurların maaşlarını ödeyebilmek için. Borç alamasalar memur ve işçinin parasını veremiyorlardı. Türkiye ilk defa 27 Mayıs 1960 ihtilalinden sonra memur ve işçi maaşlarını ödeyebilmek için IMF’den kredi almışız. Arkasından elimizi uzatmışız gövdemizi kurtaramamışız. Ne zamana kadar? 2008 yılına kadar. 2008 yılında IMF’nin defterini dürerek borcunu tamamen kapattık. Dikkat ederseniz ne zamanki IMF’ye olan borcu tamamen kapattık, ondan sonra Türkiye hızla gelişti” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.