Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay:

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay:
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Miraç Kandili olan 15 Mayıs Cuma günü yapımı tamamlanan Kırıkkale Nur Cami’nin açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Miraç Kandili olan 15 Mayıs Cuma günü yapımı tamamlanan Kırıkkale Nur Cami’nin açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşeceğini açıkladı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, Kırıkkale Polis Evinde düzenlenen Güç Birliği toplantısına katıldı. Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Beşir Atalay Milletvekili seçimlerinde son 50 güne yaklaşıldığını belirterek tüm partilerin adaylarına başarılar diledi.

Atalay, “İnşallah iyi bir seçim ortamı yaşanır. Adaylar belli oldu, bütün partilerin adayları belli oldu. Hepsine hayırlı olsun diliyorum, başarılar diliyorum. Yaklaşık bir 50 gün var ve tüm şehirlerimizde yoğun bir seçim kampanyası yaşanacak” dedi.

Nur Caminde incelemelerde bulunduğunu dile getiren Atalay, Caminin açılış takviminin belirlendiğini belirterek Miraç Kandili olan 15 Mayıs Cuma günü açılışın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleşeceğini söyledi.

Atalay, “Nur Camii Nisan sonuna kadar tamamen bitiyor. Hem Cumhurbaşkanımız şehrimizi ziyaret eder hem de 15 Mayıs Miraç Kandili gündür. TRT’de yayınlanan Türkiye geneli bir kandil programı oluyor mübarek gecelerde. Bu programında Nur Caminde yapılsın istiyoruz, Diyanet İşleri Başkanımızın da geleceği özel bir miraç gecesi günü Kırıkkale’de yaşansın gibi niyetimiz, hazırlığımız var. Tabi bu seçim öncesi tarihlerde bazen sorunlar olabiliyor, inşallah bir aksilik olmazsa şimdilik bu takvimimiz yürüyor” dedi

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.