Ak Parti Hem Türkiye'yi Hem De Vatandaşın Hayallerini Büyüttü

Ak Parti Hem Türkiyeyi Hem De Vatandaşın Hayallerini Büyüttü
Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Ak Parti hükümetinin ülkeye kazandırdığı hizmetlerle hem ekonomiyi hem de vatandaşın hayallerini büyüttüğünü söyledi.

Bölgesinde çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, geçtiğimiz hafta sonu Bertiz bölgesini gezerek 7 Haziran seçimlerinde partisine destek istedi.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Uğur Dilipak, Ak Parti İl Başkanı Metin Doğan, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci ve Dulkadiroğlu İlçe yönetimiyle birlikte Bertiz bölgesinde; Bahçeli, Başdervişli, Yenipınar, Hacıeyüplü, Kılağlı, Budaklı ve Çobanlı mahallelerini ziyaret eden Debgici, yeni Türkiye yolunda aşılmadık yol, ulaşılmadık vatandaş bırakmayacaklarını ifade etti.

Bölge halkıyla hasbıhal ederek değerlendirmelerde bulunan Debgici, hizmet noktasında Ak Parti hükümetinin büyük hizmetlerinin vatandaşın hayallerini de büyüttüğünü dile getirdi.

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde gerçekleştirilen mega projelerin yanı sıra Kahramanmaraş'ta açılan Göksun tünellerinin büyük ses getirdiğini anlatan Debgici, bu gibi hizmetlerin vatandaşların istek ve taleplerinde de önemli değişikliklere neden olduğunu anlatı.

Debgici, konuyla ilgili şunları söyledi: "Türkiye'yi adeta yeniden inşa eden hükümetimizin çalışmaları vatandaşlarımız arasında büyük takdirle karşılanıyor. Türkiye'nin bir çok bölgesinde çok büyük projeler hayata geçirildi. Bu projelere ek olarak şehrimizde de Göksun tünellerini sayın Cumhurbaşkanımız geçtiğimiz hafta hizmete açtı. Seçim çalışmaları nedeniyle gece gündüz bölgemizi karış karış geziyoruz. Sohbet ettiğimiz tüm vatandaşlarımızın hizmet taleplerinde büyük değişiklikler olduğunu görüyoruz. Bertiz bölgemize Dulkadiroğlu Belediyemizin kazandırdığı hizmetlerin yanı sıra, vatandaşlarımız ileriye dönük büyük projeler talep ediyorlar. Göksun tünelleri bundan 10 yıl öncesinde bölgemiz için hayalden de öte bir şeydi. O dönem ilk olarak, Ak Parti Merkez İlçe Başkanlığı görevini yürüten ve bugün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Fatih Mehmet Erkoç'un dile getirdiği ve tüm siyasetçilerimizin katkılarıyla projelendirilerek hayata geçirilen Göksun tünellerini bugün itibarıyla vatandaşlarımız tarafından kullanılmaya başlandı. Ak Parti olarak vatandaşlarımızın hayalini kurdukları büyük projelere kavuşa bileceklerini ispatladık. Hükümetimiz şehrimize ve ülkemize bundan sonraki süreçte de çok büyük hizmetler yapacak. Yeni Türkiye yolunda durmak yok yola devam diyoruz."
 

1-439.jpg

2-337.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.