Ak Parti İl Teşkilatı Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti İl Teşkilatı Stk Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerini ziyaret ettiler.AK Par...

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ve milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşu (STK) temsilcilerini ziyaret ettiler.

AK Parti il teşkilatı ve milletvekili adayları, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Meclis Başkanı Mehmet Çarkgil ile Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler’i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ATSO Başkanı Hüsnü Serteser, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Afyonkarahisar ve Türkiye’ye hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunan Serteser, AK Parti heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven ise milletvekili adaylarının kesinleşmesinin ardından gece gündüz demeden çalışmaya devam ettiklerini ifade etti. AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Afyonkarahisar’da verdikleri yüzde 75 sözünü yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Yurdunuseven, STK’lar ile fikir alış verişine büyük bir önem verdiklerini dile getirdi. Yurdunuseven, “Çalışmalarımız kapsamında bir hafta boyunca milletvekili adaylarımız ile birlikte Afyonkarahisar’ın tüm ilçelerini gezerek ziyaretlerde bulunduk. Bu hafta ise Afyonkarahisar’da bulunan STK’nı gezerek onlarla fikir alışverişinde bulunuyoruz. Ben de ATSO’ya çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ziraat Odası Başkanı Ahmet Çankaya’yı da ziyaret eden AK Parti heyeti, Oda çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANI İBRAHİM YURDUNUSEVEN VE MİLLETVEKİLİ ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA KENTTE FAALİYET GÖSTEREN SİVİL TOPLUM KURULUŞU TEMSİLCİLERİNİ ZİYARET ETTİLER.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.