Ak Parti İl Teşkilatında Bayramlaşma

Ak Parti İl Teşkilatında Bayramlaşma
Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve teşkilat üyelerinin katılımıyla Ak Parti il binasında bayramlaşma gerçekleşti.

- Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal ve teşkilat üyelerinin katılımıyla Ak Parti il binasında bayramlaşma gerçekleşti.

İl Başkanı Hakan Kobal’ın açılış konuşmasını yaptığı bayramlaşma programında Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, bir önceki belediye başkanı Hacı Ali Polat, bir önceki İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak ve İl Genel Meclisi Başkan Vekili Yaşar Bilgeoğlu birer konuşma yaptılar.

Ak Parti İl Başkanı Hakan Kobal, buruk bir bayram yaşadıklarını belirterek, tüm teşkilat üyelerinin bayramını kutladı.

Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş ise hüzünlü bir bayram yaşandığını anımsatarak bu hüzünlü bayram havasında tüm İslam âleminin bayramını tebrik ettiğini ifade etti.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise İslam âleminin zulüm gördüğüne dikkat çekerek, " Dünya devletleri bu zulme sessiz kalıyor. Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan ise gittiği her yerde terörist İsrail devletini şiddetle kınıyor. Gazze’de Başbakanımız Tayyip Erdoğan rüzgârı şiddetle dalgalanırken ÇATI’dan hala ses gelmiyor. Bizim ÇATI bu zulmü hala kınayamıyor. Bugün bu salonda gördüğüm birlik ve beraberliğe ÇATI dayanamayacaktır. Ne kadar kuvvetli olursa olsun ÇATI bu birlik ruhuna, buradaki rüzgâra dayanamayacaktır. ÇATI İsrail’in işini kolaylaştırmak için her türlü çirkinliği yapıyor. Gündemi değiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar "dedi.

‘Birileri son günlerde Bayburt’un ikinci milletvekili başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Bayburt’a bir şey yapmadığını sorguluyor’ diyen Milletvekili Özbek, şöyle devam etti: " Ben de teşkilatımızın huzurunda bu sorulara cevap veriyorum. Yıllardır rüyasını gördüğümüz Kop Tüneli kimin eseri? Bugün Bayburt’a yapılacak olan 50 trilyonluk eğitim kampüsü kimin eseri? 17 senede bitirilemeyen Demirözü Barajı’nın tamamlanması kimin eseri? Bugün SGK’da mobil uygulaması ilk defa Bayburt’ta gerçekleşiyor. Karadeniz yaylalarını birleştirerek 150 kişilik istihdam sağlayacak olan Yeşil Yol Projesi kimin eseri? Köy yollarımızın tamamı asfalt. Göletlerimizin yapımı hızla devam ediyor. Bunların hepsinin baş mimarı ikinci milletvekilimiz, başbakanımız, cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. Şimdi önümüzde çok önem arz eden bir cumhurbaşkanlığı seçim süreci yaşayacağız. Gün Recep Tayyip Erdoğan’a sahip olma günüdür. Bayburt olarak Çatı’ya gerekli cevabı 10 Ağustos’ta sandıkta verip ülkemizi 2023 vizyonundaki Yeni Türkiye’nin gerçek mimarı olan Recep Tayyip Erdoğan’a teslim edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan bayramınınız tebrik ediyor, daha huzurlu bayramlar geçirmemizi temenni ediyorum"

AK PARTİ İL TEŞKİLATINDA BAYRAMLAŞMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.