AK Parti kadın kolları 112 AÇM’yi ziyaret etti

AK Parti kadın kolları 112 AÇM’yi ziyaret etti
Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu Ak Parti ilçe kadın kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ve yönetim kurulu üyeleri 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) Müdürlüğünü ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkez Dulkadiroğlu Ak Parti ilçe kadın kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ve yönetim kurulu üyeleri 112 Acil Çağrı Merkezi (AÇM) Müdürlüğünü ziyaret etti. Kalabalık ziyaretçi gurubunu 112 Acil Çağrı Merkezi toplantı salonunda ağılayan 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Akın Ozan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, misafirlerine ‘hoş geldiniz’ dedi.

1-20170324111428.jpg

Akın Ozan bugüne keder gelen heyetlerin genelde erkeklerden oluştuğunu, Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe kadın kollarının kurumu ziyaret eden ilk kadın heyeti olduğunu dile getirerek; “Kadınlarımızın da kurumumuzu merak etmesi ve bizi ziyaret etmesi açıkçası bizleri mutlu etti, çünkü burada çalışan personelimizin hem yüzde 60’ı kadın hem de biz sadece erkeklere değil 1.112.000 nüfusa sahip Kahramanmaraş’ımıza hizmet ediyoruz ve bu nüfusun yarısı da kadın” dedi. Misafirlerine binayı ve Çağrı Merkezinİ gezdiren Ozan burada çağrı merkezinin çalışma düzeni hakkında bilgiler verdi. Akın Ozan halen Türkiye’de yirmi dört ilde 112 AÇM’nin faal halde çalıştığını ve 2018 yılı sonuna kadar 81 ilde faaliyete geçileceğini belirterek; “Kahramanmaraş 112 olarak şu anda bünyemizde 110 İtfaiye, 122 AFAD, 177 Orman Yangın, 156 Jandarma imdat ve 112 Acil Sağlık var, geriye bir tek 155 Polis imdat kaldı ancak gerek fiziki şartlarımız gerekse ülkemizin içinde bulunduğu hassas durumlardan dolayı Emniyetimizin entegrasyonunu bir süreliğine erteledik” dedi

4-437.jpg

112 Acil Çağrı Merkezi Müdürlüğü binasını gezen ve çalışanlarla bir süre sohbet eden Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Serdar Sarıçiçek ise gördüğü teknolojiden etkilendiğini dile getirerek: “ Bugün burada gördüğüm teknoloji açıkçası beni çok etkiledi, mensubu olmaktan ve hizmet etmekten her zaman gurur duyduğum Partimin 15 yılda ülkeyi nasıl çağ atlattığını görmek beni hem heyecanlandırıyor hem de çalışma azmimi kamçılıyor. Bugün heyetimle buraya gelerek bu teknolojiyi görmek bizi ziyadesi ile mutlu etti keşke daha önce ziyaret etseydik. İnsanlarımızın hizmet almak için bütün numaraları tek tek araması yerine bütün hizmetleri tek bir numaradan alması çok güzel, sistem son model cihazlarla donatılmış güzel bir sistem, gördüğüm kadarıyla burada çalışan arkadaşlarımız işlerini heyecan ve şevkle yapıyor onların işini iyi yapması da karmaşayı ortadan kaldırıyor. Ben müdür beyin şahsında burada hizmet veren tüm çalışanlara kolaylıklar ve başarılar diliyorum, ayrıca gördüğümüz bu sıcak karşılama ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

8-072.jpg

12-050.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.