Ak Parti Kadın Kolları’ndan Köşker’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Ak Parti Kadın Kolları’ndan Köşker’e Hayırlı Olsun Ziyareti
AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları heyeti Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

- AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları heyeti Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e makamında hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Belediye başkanlığının ikinci dönemine seçilen Köşker’i tebrik eden Vasfiye Aydın, “Başkanımızın birinci beş yıllık dönemde olduğu gibi ikinci döneminde de Gebze’ye güzel hizmetler yapacağına inanıyoruz” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, ziyaretlerinden dolayı AK Parti Gebze ilçe kadın kollarına teşekkür ederek, Gebze’de kazanılan başarıda kadın kollarının çok büyük payı ve katkısı olduğunu söyledi. Görev süresi boyunca kadın kollarının desteğini ve yardımlarını her zaman yanlarında gördüklerini söyleyen Gebze Belediye Başkanı Köşker, “Kendilerinin tavsiye ve uyarıları gerçekleştirdiğimiz çalışmalarda bizler için hep yol gösterici oldu. İkinci dönemde de onların yakın desteğine ihtiyacımız var. Kadın kollarımızla her zaman istişare içinde olacak ve Gebze’ye güzel hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Köşker’le gerçekleştirdikleri kısa bir sohbetin ardından belediye başkan yardımcılarını da ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi.

AK PARTİ KADIN KOLLARI’NDAN KÖŞKER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.