Ak Parti Kars İl Teşkilatı İftar Yemeği Verdi

Ak Parti Kars İl Teşkilatı İftar Yemeği Verdi
AK Parti Kars İl Teşkilatı İftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Diş İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’da katıldı.AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca Park Otel’de düzenlen...

AK Parti Kars İl Teşkilatı İftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine Diş İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay’da katıldı.

AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca Park Otel’de düzenlenen İftar yemeğinde konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, “7 Haziran’da bir seçim yaşadık. Bu seçimlerin hemen akabinde, bu seçimlerin sonucu elbette ki bizim için istediğimiz gibi olmadı. Bu seçimlerden önce tek başımıza iktidardaydık. 13 yıl boyunca tek başımıza iktidardık ama bu seçimlerin sonucunda aldığımız yüzde 41 oy, 2002 yılında bizi tek başımıza iktidara getiren oydan 7 puan daha fazla olduğu halde bizim tek başımıza iktidar olmamıza ne yazık ki yetmedi” dedi.

Aktay, “Ama halkımızın bize verdiği mesaj, halkımızın bize verdiği görev bu mesajın içinde yüklüdür dedik. Halkımız ne istiyorsa doğru diyordur. Biz dönüp de asla şöyle bir şeye yeltenmedik. Şöyle bir şey diyenleri de uyardık. “Halkımız yanlış yaptı, halkımız bizi tek başımıza iktidar yapmamak suretiyle aslında büyük bir yanlış yaptı demedik” ve demeyeceğiz. Demokrasi oyuna, demokrasi kurallarına uyuyorsak, inanıyorsak onun sonuçlarına da katlanmak zorundayız. Ve dememiz lazım ki halkımız ne diyorsa doğru diyordur” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından iftar yemeğine geçildi. AK Parti Kars İl Başkanlığı’nca düzenlenen iftar yemeğine; Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, AK Parti Bir önceki dönem Milletvekilleri Ahmet Arslan, Prof. Dr. Yunus Kılıç, İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Merkez İlçe Başkanı Yusuf Kaya, İlçe Belediye Başkanları, Birlik Vakfı Kars Şube Başkanı Özgür Turhan ve çok sayıda partili katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.