Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal’dan Eczacılar Odası’na Ziyaret

Ak Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal’dan Eczacılar Odası’na Ziyaret
AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş’ı ziyaret etti.Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş,...

AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, Kayseri Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş’ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Eczacılar Odası Başkanı Oğuzhan Ulutaş, "Siz sevdiğimiz ve takdir ettiğimiz insanlardan bir tanesisiniz. Bu odaya da çok ciddi emekleriniz oldu. Biz toplantılarda milletvekilliği seçimlerinde her şeyden önce hangi partiden olursa olsun eczacı meslektaşlarımızın aday olmasını istiyoruz. Meslektaşlarımızı siyasi parti ayırt etmeksizin aday olmalarını ve adaylık sürecinde de ziyaret ederlerse gelip kendilerini destekleyeceklerini söyledik ama sizin yeriniz bizde özel. Birlikte yol yürüdüğümüz ve önceki dönem başkanımız olarak ben sizin ekibinizden biri olarak iyi tanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kendisinin de Eczacılar Odası’na büyük emeklerinin olduğunu söyleyen AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Bülent Ünsal, "Eczacı Odası benim için ayrı bir yer. Bu kurumda 25 yıl hizmet ettik. Buranın taşında, duvarında ve her katında emeğimiz oldu. Burası sadece eczacılarımızın sorunları ile ilgilen yer değil, insanların ilaçla ilgili her türlü sorununu çözeceği bir yer. Eczacı ilaç danışmanıdır. İlacın her yerde üretiminden en son noktaya kadar her alanda donanımlı, bilgili insanların oluşturmuş olduğu bir zümredir. Buraların sivil toplum yapısı içerisinde ayakta tutan bölgeler halinde oluşan odalardır. Bugün Kayseri Eczacı Odası sadece tek bir ile bakıyor. En doğrusu buydu. Ben bunun 25 yıl içerisinde mücadelesini verdim. Her ile bir oda açılmasını istedik" ifadelerini kullandı.

Milletvekili seçilmeleri durumunda eczacılar mecliste en güzel şekilde temsil edeceklerini söyleyen Ünsal, "İnşallah bizlere görev verilirse sizleri Ankara’da temsil etmek için üzerimize düşecek her şeyi yapacağız. Bizler normal bir eczacı değiliz. Sivil toplum içerisinde çalışmış olan ve mesleki sınırları en çok bilen bir birey olarak meclise gitmeyi düşünüyorum. Normal bir eczacı ile bizim meclise gidişimiz çok farklı olacak. İnşallah sağlık alanında ve birçok konuda üzerimize düşen ne varsa takip edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.