Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanlığı'ndan Genç'e Ziyaret

Ak Parti Kızıltepe Kadın Kolları Başkanlığından Gençe Ziyaret
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin'in Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik ve beraberindekiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç'i makamında ziyaret etti.

- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mardin'in Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Özçelik ve beraberindekiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sabahattin Genç'i makamında ziyaret etti.

Genç ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Özçelik ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti.

Özçelik ise, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde, Milli Eğitim Müdürü Genç ve öğretmenleri ziyaret etmek istediklerini söyledi. Özçelik, "Birkaç okulu gezeceğiz. Ülkemizi geleceğe taşıyacak öğretmenlerimiz, o yüzden çok çok değer vermek lazım. Hz. Ali’nin bir lafı var, bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diye. Bu nedenle öğretmenlerimizin önemi çok fazladır. Öğretmenlerimize sahip çıkmamız lazım" dedi.

AK Parti Kızıltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Özçelik ve Yönetim Kurulu üyelerinin hazırladığı çiçeği Genç'e takdim etti.

AK PARTİ KIZILTEPE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI'NDAN GENÇ'E ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.