Ak Parti Malatya’da Seçim Heyecanı

Ak Parti Malatya’da Seçim Heyecanı
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanlığı seçimi yaklaşırken, 7 ismin il başkanlığı için aday adayı olduğu ifade edildi.

- Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya İl Başkanlığı seçimi yaklaşırken, 7 ismin il başkanlığı için aday adayı olduğu ifade edildi.

AK Parti Malatya İl Başkanlığı seçimi 18 Ocak Pazar günü yapılacak. Kongre ve seçimde, şu anki il başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, Haziran 2015 milletvekili genel seçiminde milletvekili aday adayı olacak olması nedeniyle kongrede aday olmayacağı daha önceden açıklanmıştı.

İl Başkanlığı için, il başkan yardımcıları Hakan Kahtalı, Mahmut Üner Özer, Nuh Boyraz, Gürbüz İsmet Yılmaz, İdris Boztaş ve Nurettin Sert ile Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Malatya İl Başkanı Mücahit Balin’in isimleri geçiyor. MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin’in kardeşi olan Mücahit Balin’in Ankara’da kulislerde görüşmeler yaptığı öğrenildi.

Bu arada, AK Parti Malatya İl Başkanlığı seçiminin yapılacağı 18 Ocak Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Malatya’ya gelmeyeceği, hükümeti temsilen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in kongreye geleceği bildirildi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 10 Ekim 2014 tarihinde Malatya’ya yerel seçim teşekkürü için gelip miting yaptığı, aradan uzun süre geçmediği, ayrıca o tarihte başka programı olduğundan Malatya’ya gelemeyeceği öğrenildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.