Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Aşkar’dan Çaycuma’ya Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Aşkar’dan Çaycuma’ya Ziyaret
AK Parti Milletvekili aday adayı Kamuran Aşkar, Çaycuma ilçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.Zonguldak AK Parti Milletvekili aday adayı Kamuran Aşkar ve ekibi Çaycuma AK Parti İlçe Teşkilatına...

AK Parti Milletvekili aday adayı Kamuran Aşkar, Çaycuma ilçe teşkilatına nezaket ziyaretinde bulundu.

Zonguldak AK Parti Milletvekili aday adayı Kamuran Aşkar ve ekibi Çaycuma AK Parti İlçe Teşkilatına nezaket ziyaretinde bulunuldu. AK Parti yönetim kurulu ve birim başkanlarını ziyaret etmesinden dolayı Aşkar’a teşekkür eden ilçe başkanı Ahmet Çolakoğlu, ”Genel seçimler öncesi temayül süreçleri ilgili teşkilatlarımız kendini değerli hissettiği, seçme konusuna sahip olduğu bir süreç. Eğitim camiasından yakından tanıdığımız milletvekili aday adayımız Kamuran Aşkar’a bu süreç içinde başarılar diliyorum” dedi.

Kamuran Aşkar ise ziyaretinde yaptığı konuşmada, ”Zonguldak’ın çeşitli yerlerinde öğretmenlik görevlerinde bulundum ve aynı zamanda da Eğitim Bir-Sen ve Memur- sen sendikalarında Zonguldak şube başkanlığı yaptım. 2001 yılından bugüne baktığımızda 14 yıldır Zonguldak’ta ki bizim camianın kendisini milliyetçi muhafazakar olarak addeden ve AK Parti ile sosyal taban olarak aynı camiaya hitap eden sivil toplum örgütünün başında yer aldık. Dolayısıyla başında yer alırken, sizler siyasi olarak alınan kararların siyasi mücadelesini verirken, bizlerde arazide alınan kararların uygulayıcısı mekanizmasında olduk. Eğitim reformunda fikir babalığını yapan Eğitim Bir- Sen’di, arazide uygulamasını yapan da Eğitim Bir-Sen’di. 367 dayatması yapılıp parti kapatmaya gidildiği zaman Zonguldak’ta sadece basın açıklaması yapan tek sivil toplum örgütü biz olduk. Biz bu partinin sosyal tabanından geliyoruz ve bizim hayatımızda mücadele alanımızda biz şunu öğrendik asıl olan millettir, millete hizmettir ve yaptığımız işi de asıl olan milletir düsturu ile uğraşırken, millete hizmet amacıyla yaptık. Bu ülkenin başındaki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan darbecilere karşı mücadele ederken, diktalara karşı mücadele ederken, tabanda bunun mücadelesini veren sivil toplum örgütleri içinde olan ve başında olan bizler de düşündük ve dedik ki bizimde bu mücadelenin içinde artık ricacı konumdan icracı konuma geçmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.