Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Nihat Özkan Çalışmalarını Sürdürüyor

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Dr. Nihat Özkan Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Mardin milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, 120 milletvekili aday adayının Mardin için büyük bir şans olduğunu belirtti.Dr. Nihat Özkan hiçbir milletvekili aday adayının Cumhurbaşkanı ve...

AK Parti Mardin milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, 120 milletvekili aday adayının Mardin için büyük bir şans olduğunu belirtti.

Dr. Nihat Özkan hiçbir milletvekili aday adayının Cumhurbaşkanı ve Başbakan nezdinde bir diğerinden daha önde veya geride olmadığını söyledi. Seçim çalışmalarına Mardin ve ilçelerinde devam eden Dr. Nihat Özkan, Mardinlilerden destek ve dua istedi. AK Parti Artuklu İlçe Başkanı Olcay Sekizkardeş ve yönetim kurulunu ziyaretinin ardından, Midyat Ak Parti İlçe Başkanı Bekir Melih Güneştan ve Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu’ru makamlarında ziyaret eden Özkan, daha sonra, Nusaybin ilçesine geçerek burada, Ak Parti ilçe Başkanı Osman Doğru’yu ve Nusaybin Ticaret Odası Borsası Başkanı Necdet Aktaş’ı da ziyaret etti. Dr. Nihat Özkan, temayül yoklamasının önemine dikkat çekerek, “Sizlerin vereceği oylar çok önemli. Bu anlamda sizlerin desteğini bekliyorum. 120 AK Parti milletvekili aday adayı Mardin için büyük bir şans. 7 Haziran seçimlerinde AK Parti’ye büyük bir teveccüh var. 120 aday adayının hepsi, Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımıza eşit mesafede. Hiçbir aday adayı Cumhurbaşkanı ve Başbakan nezdinde bir diğerinden daha önde veya geride değil. Herkesin şansı eşit” dedi.

Özkan daha sonra, Türkiye Sakatlar Derneği Mardin Şube Başkanı Hasan Anuk’u Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik’i ziyaret etti. Parti Kadın kollarını da ziyaret eden Özkan, burada da kimin aday olacağına teşkilatların, Mardin halkı ve sivil toplum kuruluşlarının karar vereceğini ifade etti. Dr. Nihat Özkan, "Hiç kimse bir diğerinden fazla şansa sahip değil. Burada belirleyici güç AK Parti’de görev yapan isimsiz kahramanlar, sivil toplum kuruluşları ve Mardinliler olacaktır. Partinin isimsiz kahramanları kadınlardır. Bu isimsiz kahramanların heyecanı ve varlığı devam ettiği sürece bu hareketin yerde kalmayacağı aşikar” diye konuştu.

Kadınların makam ve mevki istemeden, evini çocuğunu ve eşini ihmal ederek bu harekete emek verdiğini söyleyen Dr. Özkan, Mardin’den milletvekili aday adayı olan kadınlarının çok olmasının parti için çok önemli olduğuna da dikkat çekti.

AK PARTİ MARDİN MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI DR. NİHAT ÖZKAN, 120 MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYININ MARDİN İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS OLDUĞUNU BELİRTTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.