Ak Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Seydişehir’de

Ak Parti Milletvekili Adayı Erdoğan Seydişehir’de
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir’de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.Hüsnüye Erdoğan’a Seydişehir’de İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İl...

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, Seydişehir’de esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.

Hüsnüye Erdoğan’a Seydişehir’de İlçe Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Başkanı Mustafa Konurer, İl Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Erdoğan, İl ve İlçe Kadın ile Gençlik Kolları Yönetimleri ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Çetiner de eşlik etti. Gökhüyük ve Kesecik’te kermes açılışlarına katılan ve burada vatandaşla bir araya gelen Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan daha sonra seçim bürosunda partililerle buluştu. Alaylar Mahallesi’nde kurulan pazarı da dolaşan, pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya gelen Hüsnüye Erdoğan ve beraberindekiler, burada 7 Haziran Genel Seçimleri’nde AK Parti için destek istedi.

ERDOĞAN: “VATANDAŞIMIZIN İSTEKLERİ TÜRKİYE’NİN GELDİĞİ NOKTANIN KANITI”

Esnaf ve vatandaşın sorun ve taleplerini de dinleyen Erdoğan, “AK Parti iktidarının ilk yıllarında vatandaşımız yol, hastane veya su isterdi. Bugün ise ziyaret ettiğimiz mahalle ve köylerimizde kadınlarımız bizden lokal, havuz, yaşam merkezi gibi taleplerde bulunuyor. Bu da AK Parti iktidarının vatandaşımızın yaşam şartlarını nerelere getirdiğinin bir kanıtı. Dolayısıyla milletimiz AK Parti ile yürümeye devam etmeli ve çok daha ileriye gitmeliyiz. Onun için 7 Haziran çok önemli. Buradan çıkacak güçlü bir destek ile Başbakanımızla birlikte önemli hizmetlere imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

AK PARTİ KONYA MİLLETVEKİLİ ADAYI HÜSNÜYE ERDOĞAN, SEYDİŞEHİR’DE ESNAF VE VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.