Ak Parti Milletvekili Adayları Köseoğlu Ve Tosun’dan Maçkalılar Derneği’ne Ziyaret

Ak Parti Milletvekili Adayları Köseoğlu Ve Tosun’dan Maçkalılar Derneği’ne Ziyaret
AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Avukat Ayşe Sula Köseoğlu ve Prof. Dr. Nihat Tosun, Maçkalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek Başkan İsmet Gazioğlu ve dernek üyeleri...

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Avukat Ayşe Sula Köseoğlu ve Prof. Dr. Nihat Tosun, Maçkalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ederek Başkan İsmet Gazioğlu ve dernek üyeleriyle sohbet etti.

Yenimahalle’de esnaf ziyaretinin ardından Aydınlıkevler ve Yeşiltepe mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Köseoğlu, daha sonra Nihat Tosun’la birlikte Maçkalılar Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret etti. Aynı zamanda Maçkalılar Derneği Başkan Yardımcısı olduğunu da belirten milletvekili adayı Ayşe Sula Köseoğlu, “3 dönemdir bu dernekte görevdeyim. Dernek yönetiminde siyasi görüşleri farklı arkadaşlarımız var. Ama Maçka söz konusu olunca bu siyasi görüşleri bir kenara koyduk. Ve güzel işlere imza attık. Trabzon’a hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda Maçka açısından baktığımızda siyasi görüş ayrılığını bir kanara koyma zamanının geldiğini düşünüyorum. Maçka’nın uzun yıllardır bir milletvekili çıkarma hasreti çektiğini hepimiz biliyoruz. Bu dönem Maçka açısından çok şanslıyız. Ben Maçka doğumluyum. Nihat Tosun Maçkalı, Adnan Günnar’ın annesi Maçkalı. Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç Maçkalı. Hepiniz daha önce farklı siyasi partilere oy vermiş olabilirsiniz. Ama bu dönem bir Maçkalı olarak hepinizin desteğini istiyorum. Maçka’nın vekil adaylarına sahip çıkmasını istiyorum. Maçka sadece vekillerine sahip çıkmayacak, kendisine gelecek hizmete de sahip çıkmış olacak. Sizlerden Maçka için pozitif ayrımcılık istiyorum” dedi.

Köseoğlu, genç bir ekiple yola çıktıklarını belirterek, “Birebir muhatabınız ben olacağım, buna söz veriyorum. Listemizin tamamı genç bir ekiptir. Yaş ortalaması 45. Hepimiz koşacak yaştayız. Biz yürüyerek değil, koşarak gelmeye talibiz. Trabzon için bu dönem gerçekten güzel projelerimiz de var. Bu projelerde Trabzon’un istihdam alanına katkı vermek arzusundayız. Trabzon bölgenin merkezidir, başkentidir. Trabzon istese de büyük bir kenttir, istemese de büyük bir kenttir. Kabul etsek de böyledir, kabul etmesek de böyledir. Trabzon’un adına yakışır bir ivmeyle geleceğe taşınması için bütün gayretimizi sarf edeceğiz. Trabzon’un yürümeye değil, koşmaya ihtiyacı var. Bu ekip de koşacak bir ekiptir. Biz yük taşımak için yola çıktık” şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Nihat Tosun da, bulunduğu hiçbir görevde mahcup olmadığını belirterek, “Maçka’dan kendi milletvekili adaylarına sahip çıkmalarını istiyoruz. Ben 5. Sıradayım. AK Parti’nin 5. Milletvekilliğini alabilme şansı yüksek. Geçen seçimde az bir oyla kaçırmışız. Eğer iki milletvekilinizi de meclise gönderirseniz yatırımlar açısından daha yaşanabilir bir Maçka’ya kavuşmuş olacağız inşallah. Biz belki Trabzon’un milletvekili adayıyız ama baba ocağının da farklı bir anlamı vardır. Sahip çıktığınız sürece amacımız sizlere etmektir” diye konuştu.

Sağlıkta memnuniyet oranının yüzde 74’e ulaştığını da ifade eden Tosun şunları söyledi:

“AK Parti hükümetleri olarak her alanda devrim niteliğinde reformlar yapıldı. Sağlık alanında da önemli kazanımlar sağladık. Ülkemizin refahını daha üst seviyelere çıkarmak ve halkımıza kaliteli hizmet sunmak adına sağlıkta dönüşüm projesini gerçekleştirdik. Vatandaşımızın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda devlet olarak görevimizi yerine getiriyoruz. Sağlıkta atılan önemli adımlar sonucu sağlıkta memnuniyet oranı 2002 yılında yüzde 39 iken 2014 yılında bu oran yüzde 74’e ulaştı. Bunun artarak devam etmesi için ’Yeni Türkiye’ yolunda sağlıkta dev adımların atılması planlanmaktadır. İnsan hayatını her şeyden çok önemseyen sağlık politikamızla yeni hastaneler inşa ediyor, mevcut hastaneleri yeniden yapılandırıyoruz. Bu kapsamda 30 yıllık sağlık planlarımız çerçevesinde Trabzon’a da 600 yataklı dev bölge hastanesi kuruyoruz."

AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYLARI AVUKAT AYŞE SULA KÖSEOĞLU VE PROF.DR. NİHAT TOSUN, MAÇKALILAR KÜLTÜR, DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ’Nİ ZİYARET ETTİ. ARDINDAN ADAYLAR SEÇİM GEZİLERİNİ VE ZİYARETLERİNİN SÜRDÜRDÜ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.