Ak Parti Milletvekili Adayları Umre Kafilesini Dualarla Uğurladı

Ak Parti Milletvekili Adayları Umre Kafilesini Dualarla Uğurladı
AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci Bartın’dan kutsal topraklara umre ibadetini yerine getirmek için yola çıkan umre kafilesini uğurladılar.Bartın’da, özel bir firma...

AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç ve Mustafa Yelkenci Bartın’dan kutsal topraklara umre ibadetini yerine getirmek için yola çıkan umre kafilesini uğurladılar.

Bartın’da, özel bir firma tarafında organize edilen ve kapalı kadınlar pazarı yerinde düzenlenen programla gönderilen umre kafilesindeki hemşehrileri ile tek tek vedalaşan Tunç ve Yelkenci kutsal topraklara giden vatandaşların zamanlarını programlı bir şekilde geçirmelerini tavsiye etti. Yılmaz Tunç yaptığı konuşmada, "Bartın’dan umreye giden hemşehrilerimizi uğurlamak için toplandık, Umreye gidecek kardeşlerimize Allah’tan sağlıklı, sıhhatli bir yolculuk yapmalarını ve Umre ibadetlerinin en güzel bir şekilde yerine getirmelerini niyaz ediyoruz” dedi.

AK PARTİ BARTIN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI YILMAZ TUNÇ VE MUSTAFA YELKENCİ BARTIN’DAN KUTSAL TOPRAKLARA UMRE İBADETİNİ YERİNE GETİRMEK İÇİN YOLA ÇIKAN UMRE KAFİLESİNİ UĞURLADILAR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.