Ak Parti Onikişubat Seçim Bürosunu açtı

Ak Parti Onikişubat Seçim Bürosunu açtı
Ak Parti Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde seçim bürosunu açarak çalışmalarına aralıksız devam etti.

Ak Parti Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde seçim bürosunu açarak çalışmalarına aralıksız devam etti.

Ak parti Kahramanmaraş Milletvekili ve Ak Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal’ın da katılımıyla gerçekleştirilen tören miting havasında yapıldı.

Seçim Çalışmalarını yerinde yürüterek Kahramanmaraş halkının beğenisini kazanan Ak Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal, çözüm sürecine değinerek; “Ülkemizde bundan sonra analar ağlamayacak, kardeşin kardeşi öldürdüğü devir eski Türkiye’de kaldı” dedi

Açılış konuşmasını yapmak için Kürsüye çıkan Ak Parti İl Başkanı Av. Metin Doğan, yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Yeni Türkiye’de ikinci yarıda inşallah projelerimiz çalışmalarımız devam edecek ve inşallah ikinci yarıda yeni bir medeniyeti yeni Türkiye’yi güçlü Türkiye’yi hep beraber inşa edeceğiz. Yeni Türkiye için yeni anayasaya ihtiyaç var, yeni anayasa içinse 400 milletvekiline ihtiyaç var. Yeni Türkiye yolunda bizimle birlikte yürümeye varmışınız? İnşallah gece gündüz çalışmaya başladık, 7 Hazirana kadar da hep birlikte çalışmalarımız devam edecektir. Buradan sütçü imamın şehrinden özgürlüğün şehrinden sesleniyoruz. Ey pensilvanya ne yaparsan boş, milletin kafasını karıştıramayacaksın. Buradan ülkemizi bölmek isteyen yeni Türkiye’yi istemeyen herkese sesleniyorum, bizi yıkamayacaksınız” dedi.

img_9001.jpg

Son olarak açılışa katılan partililere bir konuşma yapan Ak Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünal şunları dile getirdi: “13 yıldan beri sizlerle birlikte bir yol yürüyoruz. Bu yol yürüyüşüne riyaket ederek Kahramanmaraş’tan başladığımız yolda, Kahramanmaraş ayağa kalkarsa Türkiye ayağa kalkar desturuyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bize diyorlar ki iddialarınızdan vazgeçin, bize diyorlar ki dünya beşten büyük demeyin, bize diyorlar ki, sahibi olduğunuz mirasla ilgili bir söz söylemeyin. Bizde diyoruz ki iddiamızdan vazgeçmeyiz, biz dimdik ayağa kalkmış bir milletiz haklının yanında olduğumuzu her alanda söylemeye devam edeceğiz. Dünyada darbe olduğu zaman bize susun diyorlar, Suriye’de katliam olurken sessiz kalın diyorlar ama bize sessiz kalın diyenler 1915’te dünya savaşının olduğu dönemde olmuş bir olaya tarihçi edasıyla karşımıza dikiliyorlar. Kardeşlerim dün ve evvelsi gün bürükseldeydim orada gördüğüm manzara karşısında içim parçalandı. Ermenilere destek olmak için toplanan insanların arasında Türklerin de olması beni çok üzdü bunlar paralelcilerin oyunu bu oyunlara gelmemeliyiz. Şimdi soruyorum sizlere, sizlerden aldıkları paraları Ermenilere destek olmak isteyen paralelcilere dur demese miydik? Hamdolsun biz demokratikleşme yollarını çözdük, özgürlük yollarını çözdük, başı kapalı kardeşlerimizi okuldan kovanları çözdük, çözmese miydik? Şimdi diyoruz ki çözüm sürecini de çözeceğiz. Bize diyorlar ki, siz ülkeyi böleceksiniz. Ülke olarak zor günler geçirdik, kardeşin kardeşi öldürdüğü günleri gördük, biz diyoruz ki analar ağlamasın. Kardeşlerim bu paralelciler ilk hamlesini 2012 yılında yaptı oslo görüşmelerini sızdırarak ihaneti açıkça belli etti. Milli istihbarat teşkilatının yaptığı görüşmeleri farklı lanse ederek PKK ile siyasetçilerin görüştüğünü iddia ettiler. Hiçbir siyasetçimiz o görüşmeleri yapmamıştır, yapan şerefsizdir namussuzdur. Ama yaptı diyerek iddialarda bulunanlar iddialarını ispatlamazsa onlar daha adi şerefsizdir” dedi.

img_8997.jpg

Açılışa katılanlar arasında, Ak Parti Gurup Başkanvekili Mahir Ünalın yanı sıra Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Erkoç, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 24. Dönem Milletvekilleri ve 25. Dönem Milletvekilli adayları da hazır bulundu.

Daha sonra tüm teşkilatın katılımıyla onikişubat seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

Haber/Fotoğraf: Ali Karaboğa

img_8993.jpgimg_9019.jpgimg_8972.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.