Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’dan Sağlık Ziyaretleri

Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz’dan Sağlık Ziyaretleri
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kayhan Sonkur ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Hali...

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Kayhan Sonkur ve Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Halil Karahan’ı ziyaret etti.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, Çekirge Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Kaynan Sonkur ve Bursa Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Halil Karahan’ı ziyaret etti. Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Akan’ı ziyaretinde Bursa’da ve Osmangazi ilçesinde devam eden sağlık yatırımları hakkında bilgi aldı. Osmangazi ilçesinin 57 ilden büyük bir kent olduğuna dikkat çeken Yılmaz, “Şehir Hastanesi, Osmangazi sınırları içerisinde yer alması sevindirici. Bu hastane tamamlandığında sağlık konusundaki birçok sıkıntının da sona ereceğini düşünüyorum” dedi.

7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlere de değinen Yılmaz, “Bu seçimi Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olarak görüyoruz. İlçe teşkilatları olarak çalışmalarımız tüm hızıyla ve yoğun şekilde sürüyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.