Ak Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Yapıldı

Ak Parti Osmangazi İlçe Danışma Meclisi Yapıldı
AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Ali Yılmaz, “2002’den bu yana her seçimde olduğu, bu seçimin de tartışmasız galibi AK Parti olacaktır” dedi....

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi’nde konuşan Başkan Ali Yılmaz, “2002’den bu yana her seçimde olduğu, bu seçimin de tartışmasız galibi AK Parti olacaktır” dedi.

AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı tarafından Merinos AKKM Başkanlık Salonu’nda İlçe Danışma Meclisi toplantısı düzenlendi. İlçe Danışma Meclisi toplantısında AK Parti İl Başkan Vekili İbrahim Güney, Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy’un yanı sıra 136 mahalle başkanı ve çok sayıda meclis üyesi katıldı. Toplantıda konuşan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 2002’den beri girdiği tüm seçimleri kazanan AK Parti’nin, 7 Haziran seçimlerinin de galibi olacağına inandığı söyledi. Yılmaz, “2002’den bu yana her seçimde olduğu, bu seçimin de tartışmasız galibi AK Parti olacaktır. Yalnız bu inanç, bugüne kadar rehavete yol açmadı, bizi iş yapmaktan hiç bir zaman alıkoymadı, alıkoyamaz da. Biz, halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen ve bu bilinçle hizmet eden bir partinin mensuplarıyız çünkü. Bizlere durmak, yorulmak ve yılmak, yakışmaz sevgili kardeşlerim. Hepimiz “güçlü Türkiye güçlü gelecek” uğrunda gece-gündüz demeden çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

7 Haziran’daki genel seçimlerin diğer tüm seçimlerden farklı olduğuna dikkat çeken Ali Yılmaz, şunları söyledi:

“Bildiğiniz üzere 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçime sayılı günler kaldı. malumunuz üzere bugüne kadar atlatmış olduğumuz tüm seçimlerden daha önemli. Haziran’da yapılacak genel seçimlerin, daha demokratik bir Türkiye’nin inşası için önemini bu salondakiler kadar kimse bilemez. Ben de burada bir kez daha buna dikkat çekmek isterim. Sizlerin, bu bilinçle seçim çalışmalarında görev alacağından hiç şüphem yoktur. Osmangazi’miz, gerek nüfusu gerekse de sosyo-ekonomik yapısıyla Türkiye’nin en önemli ilçelerinden birisi konumunda. İlçemizde sağlayacağımız küçük oy artışlarıyla birlikte, partimiz adına en az bir milletvekillini daha meclise gönderebilecek gücümüz var. Elbette sizler de bu gücün farkındasınızdır. Bizlerin çalışmalarıyla Bursa’da 11 olan milletvekili sayımız, 12’ye 13’e, 14’e ve hatta 15’e çıkabilir. Bizlerin bu çabasıyla birlikte Türkiye genelinde yaşanacak oy artışını da ilave ettiğimizde partimiz, anayasayı değiştirebilecek çoğunluğa yani 400 milletvekili sayısına bu dönemde mecliste ulaşabilecektir. İşte bu seçimi farklı kılan hususu budur. Bu noktada sizlere güvenimiz sonsuz. Sizler bu görevin bilincindesiniz. Siz değerli mahalle başkanlarımız, her zaman bizlerin itici gücü, lokomotifi oldunuz. Bu seçimde de bu görevinizi layıkıyla yerinize getireceğinizden şüphemiz yoktur.”

Toplantıya katılan ve ilçe danışma meclisinin hayırlı sonuçlar getirmesini dileyen AK Parti İl Başkan Vekili İbrahim Güney ise, 7 Haziran’daki genel seçimlerin önemine vurgu yaptı. Güney, Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın çalışmalarını takdirle izlediklerini ve bu çalışmalardan ötürü tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Toplantıya katılan Osmangazi Belediye Başkan Vekili Ünal Aksoy ise, Osmangazi Belediyesi’nin son 3 ayda hayata geçirdiği projeler hakkında sunum yaptı.

AK PARTİ OSMANGAZİ İLÇE BAŞKANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN DANIŞMA MECLİSİ’NDE KONUŞAN BAŞKAN ALİ YILMAZ, “2002’DEN BU YANA HER SEÇİMDE OLDUĞU, BU SEÇİMİN DE TARTIŞMASIZ GALİBİ AK PARTİ OLACAKTIR” DEDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.