Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’dan Aksoy’a Ziyaret

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman’dan Aksoy’a Ziyaret
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve Ak Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Murat Özgür Güvendik, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.Ak Parti Bitlis İl Başkanlığınca...

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Yahya Akman ve Ak Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Murat Özgür Güvendik, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Ak Parti Bitlis İl Başkanlığınca gerçekleştirilecek temayül yoklamasına katılmak için şehirde bulunan Şanlıurfa Milletvekili Akman ve Gençlik Kolları MKYK üyesi Güvendik, Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy’u ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akman, Tatvan Belediyesi’nin çalışmalarını tebrik ederek, uzun yıllardır bürokrasinin içinde önemli hizmetlere imza atan Aksoy’un belediye başkanlığı görevi boyunca Tatvan’a kayda değer eserler ve yatırımlar yapacağından hiçbir şüphesinin olmadığını kaydetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Aksoy ise göreve geldikleri günden bu yana bir çok proje hazırladıklarını bu projelerin birçoğunun ilgili bakanlıklar tarafından onaylandığını ve ilçenin en önemli sorunlarına deva olacak projelerin önümüzdeki yaz aylarında başlayarak Tatvan’ı şantiye alanına çevireceklerini belirtti.

AK PARTİ ŞANLIURFA MİLLETVEKİLİ YAHYA AKMAN VE AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI MKYK ÜYESİ MURAT ÖZGÜR GÜVENDİK, TATVAN BELEDİYE BAŞKANI FETTAH AKSOY’U MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.