Ak Parti Teşkilatları Bir Araya Geldi

Ak Parti Teşkilatları Bir Araya Geldi
AK Parti Düzce İl Başkanlığının Anıtpark İftarının ardından tüm AK Parti teşkilatları AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başkanlığında bir kafeteryada bir araya gelerek çay içti ve sohbet etti.AK...

AK Parti Düzce İl Başkanlığının Anıtpark İftarının ardından tüm AK Parti teşkilatları AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin başkanlığında bir kafeteryada bir araya gelerek çay içti ve sohbet etti.

AK Parti Düzce İl Başkanı Keskin, Anıtpark meydanında düzenlenen iftar programının ardından tüm teşkilat üyelerine teşekkür etti. Bir kafeteryada teşkilat üyeleriyle bir araya gelen AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Ankara Keçiören Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi, belediye başkanları ve teşkilat üyeleri iftar programını değerlendirdi.

Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Demircan, Düzce teşkilatlarına teşekkür ederek, “AK Partimize yakışır bir iftar programı oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek, “Sorunsuz bir iftar programı atlattık. Düzceli hemşerilerimizle birlikte olmaktan ve onlarla birlikte orucumuzu açmaktan dolayı mutluyuz. Onlara olan teşekkür borcumuzu her fırsatta ödemek için çalışmalarımızı sıklaştıracağız” ifadelerinde bulundu. Ardından AK Parti teşkilatları çay içerek sohbet etti.

AK PARTİ İL BAŞKANI HİKMET KESKİN PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.