Ak Parti Van Milletvekili Aday Dayı Geçken’den Meslektaşlarına Ziyaret

Ak Parti Van Milletvekili Aday Dayı Geçken’den Meslektaşlarına Ziyaret
Ak Parti Van Milletvekili aday dayı Salih Geçken, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) ile İhlas Haber Ajansı’nı (İHA) ziyaret etti.AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan Tutku Radyo Haber Müdürü Sa...

Ak Parti Van Milletvekili aday dayı Salih Geçken, Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) ile İhlas Haber Ajansı’nı (İHA) ziyaret etti.

AK Parti’den aday adaylığı başvurusu yapan Tutku Radyo Haber Müdürü Salih Geçken, yoğun seçim çalışmaları arasında meslektaşlarını da unutmuyor. Temayül yoklaması sonrası Vangölü Gazeteciler Cemiyeti (VGC) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç’i ziyaret eden Geçken, kentin ve meslek guruplarının sorunlarına değindiler. Geçken’in VGC’deki ziyaretinin ardından diğer bir durağı ise İHA Van Bölge Müdürlüğü oldu. İHA Van Bölge Müdürü Şükrü Akyüz tarafından karşılanan Geçken, Van’da aktif olarak aday adayı olan bir gazeteci olduğunu daha önce de açıkladığını söyledi. Bunun tabi ki mutluluğunu yaşadığını ifade eden Geçken, “Bu güne kadar danışmanlık anlamında birçok meslektaşımız milletvekillerine hizmet etti. Tabi ki seçim dönemlerinde çok fazla önemsenen, seçimden sonra biraz daha az hatırlanan bir mesleğin erbabı olarak sorunlarımızı biliyorum. Çünkü bu noktada ulusal, yerel, yazılı ve sözlü görsel fark etmiyor. Bunlar hepimizin sorunları. İnşallah bildiğimiz bu sorunları eğer bu görev bize tevdi edilirse, başarılı olabilirsek hep birlikte bu sorunları el birliği ile çözmeye çalışacağız. Bir de gazeteci olduğumuz için şöyle bir avantajımız var. Toplumun bütün dokularıyla dik dikeliğimizden ötürü yaptığımız haberlerden ötürü toplumun bütün dinamiklerinin düşüncelerinin ve toplum içerisindeki bütün sorunları kısmen de olsa biliyoruz. Bunun avantajı ile toplumun röntgenini daha iyi çekebiliriz ve bu üretkenle yaşanan sorunları kısa sürede çözmek için müdahale edebiliriz. Aynı zamanda ben diğer arkadaşlarımdan farkı olarak kendimi şöyle avantajlı görüyorum. Toplumun her tarafına girip çıkan siz değerleri gazeteci arkadaşlarımın vereceği manevi destekle daha güçlü bir şekilde toplumda yaşanan olumsuzluklara kısa sürede bilgi sahibi olup, kısa sürede müdahale etmek gibi bir enerjimizin olacağını düşünüyorum” dedi.

Temayül yoklamasında katılımın çok almasından dolayı büyük bir heyecanın olduğunu ifade eden Geçken, “Yaklaşık bin 200’ün üzerinde katılımın olduğu söyleniyor. Ben de diğer aday adayları gibi heyecanlıydım. Daha önce böyle pratiğim olmamıştı. Genel anlamda temayül iyi geçti” şeklinde konuştu.

Yaklaşık yarım saatlik ziyaretin ardın Geçken, İHA’dan ayrıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.