Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Kırşehir’de Paralel Yapıyı Anlattı

Ak Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül Kırşehir’de Paralel Yapıyı Anlattı
AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kırşehir Belediyesinin organize ettiği mahalle iftarına katılarak Kırşehir’de incelemelerde bulundu.

- AK Parti Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kırşehir Belediyesinin organize ettiği mahalle iftarına katılarak Kırşehir’de incelemelerde bulundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, ‘Devlet içersinde ki paralel devlet yapılanmalarına asla müsaade edilmeyecektir’ dedi.

Kırşehir Belediyesi tarafından organize edilen mahalle iftarı programına katılan ve Kırşehir’de incelemelerde bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, devlet içerisinde ki paralel yapılanmayı anlattı. Gül, “Ülkemizde özellikle gezi sürecinden sonra kamuoyuna bir çok kesimin yaşadığı hadiseler sonucunda devlet içerisinde bir ‘illegal yapılanma ve çete’ nin varlığı bütün milletimizi rencide ederek rahatsız etti.

Gerek Emniyet gerekse Yargı sürecinde ki hadiseler devlet içerisinde illagal mafya vari hiçbir örgütlenmeye müsade etmeyen örgütlenmelerdir. AK Parti kurulduğu günden beri devlet içerisinde illegal bütün yapılanmalar toplum içerisinde milleti rahatsız eden mafyalara çetelere hiyerarşi dışarısında ki bütün oluşumlarla mücadele etmiştir. Vesayet ve bürokratik oligarşi ile mücadele etmiştir. Bugün yaşanan süreçte devletin ulusal güvenliğine kast eden yapıların Emniyet ve Yargı çerçevesinde hesabının sorulması sürecidir” şeklinde konuştu

SÜREÇ AK PARTİNİN DEĞİL DEVLETİN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR

Paralel yapıyı ve devlet içerisinde ki örgütlenmeleri anlatan Gül, “Bu süreç AK Partinin değil devletin kırmızı çizgilerinin olduğu bir süreçtir. Milli Güvenlik Kurulunda da devletin kendi ulusal güvenliği ile ilgili bu tür ihanet şebekelerin de illegal yapılanmalara karşı mücadele kararlılığı ifade edilmiştir bu devam edecektir. Dönemin Başbakanı diye fezleke hazırlayarak bu ülkenin Başbakanına kelepçe takmak için her türlü hile her türlü fezleke hazırlayarak her türlü yapılanma içerisine girenlerin girenlerden bu hesabın sorulmayacağı düşünülemez. Türkiye bir hukuk, demokratik devlettir. Demokratik devlette her memur amirinden emir alır. Onun haricinde farklı bir hiyerarşik yapılanma içerisinde talimat alacağı bir kurum yada kişi olamaz. Bu şekilde bir yapılanma olursa da devlet bunun hesabını sorar. Bugün yaşadığımız şey Türkiye’de bu ülkenin Başbakanını bakanlarını dinleyen bu ülkenin Dış İşleri Bakanlığında en mahrem kozmik oda da ulusal güvenlikle ilgili toplantıların dinlendiği bu toplantıların dinlenip birilerine servis edildiği servis edenlerin mutlaka yargı önüne çıkacağı bir süreçtir. Bu süreç kimseyi şaşırtmasın Türkiye’ye bu devletin ulusal birliğine kim kast ediyorsa bunun hesabını yargı önünde verecektir. Tabi ki yargı bağımsız kendi sürecini kendi kararını verecektir. Bize düşen genel ilkemiz Türkiye’de asla illegal ve paralel yapılanmalara asla müsaade etmemektir. Bu 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin de makamının da ayrıca kararlı bir şekilde bir devlet politikası olan mücadeleyi de daha da kararlı bir şekilde sürdürecektir. Devlet olarak nasıl mafyalarla mücadele edildiyse anti demokratik kalan yapılanmalar da bu devlet yapısı içersinden çıkartılacak. Herkes amirinden talimat alacak. Herkes bu ülke için çalışacak başka ülkelerin menfaatleri için hiç kimse Türkiye Cumhuriyetinin memuru olamaz” ifadelerini kullandı.

Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci ve AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya’nın öncülüğünde mahalle iftarına geçerek Kırşehir’de incelemeler de bulundu.

AK PARTİ YEREL YÖNETİMLER GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ABDÜLHAMİT GÜL KIRŞEHİR’DE PARALEL YAPIYI ANLATTI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.