Ak Parti’de Aday Adaylığı Başvuruları Başladı

Ak Parti’de Aday Adaylığı Başvuruları Başladı
Erken seçim kararının ardından AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi 31 Ağustos’ta başladı. Süre 3 Eylül tarihinde sona erecek. Aday adaylığı başvuru süreci ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Ba...

Erken seçim kararının ardından AK Parti’de aday adaylığı başvuru süresi 31 Ağustos’ta başladı. Süre 3 Eylül tarihinde sona erecek. Aday adaylığı başvuru süreci ile ilgili açıklama yapan AK Parti İl Başkanı İhsan Küreci, aday adayı olmak isteyenlerin 31 Ağustos Pazartesi ile 3 Eylül Perşembe günleri arasında İl Başkanlığında kurulan komisyona gerekli evraklar ile birlikte başvurmaları gerektiğini söyledi.

Adaylık aidatı için 7 Haziran seçimindeki gibi uygulama yapacaklarını belirten Küreci, “Erkek adaylar 5 bin lira, kadın adaylar 2 bin 500 TL ödeyecek. Engelli aday adayları bir ödeme yapmayacaklar.

Ülke olarak yeni bir seçime gidiyoruz. Seçim sürecinin ilk basamağı da sayılan aday adaylığı sürecinde aday adaylarımızın göstereceği ilgi elbette bizi teşkilat olarak çok mutlu edecektir. Birlik ve beraberliğin her zamankinden daha önemli olduğu bu günlerde biz de teşkilat olarak partimize aday adaylığı için yapılan her başvurunun bize güç katacağı düşüncesindeyiz. Muğla Ak Parti İl Başkanı olarak aday adaylarımıza şimdiden milletin partisini tercih edecekleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek aday adaylığı sürecinde, gerekse de sonraki süreçte partimize sağlayacakları katkının çok önemli olduğunu özellikle belirtmek istiyorum. Yapılacak olan seçimlerin Muğla’mıza, ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Başvurusunu şu an itibariyle yapmış olan ve ilerleyen günlerde yapacak olan aday adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.