Ak Parti’de Büyük Kongre Heyecanı

Ak Parti’de Büyük Kongre Heyecanı
AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, “27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır” dedi.

- AK Parti Tokat İl Başkanı Adem Çelik, “27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır” dedi.

AK Parti Tokat İl Başkanlığı'nda ilçe belediye başkanları ve parti yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile düzenlenen toplantıda Başkan Çelik, basın açıklaması yaptı. Başkan Çelik, 27 Ağustos’ta Ankara’da AK Parti’nin yapacağı 1. Olağanüstü Büyük Kongreye değinerek, “Partimiz bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos günü açıkladığı gibi, kongremizde genel başkan adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’dur. Olağanüstü Kongremiz’de, tarihimizde ilk defa milletin doğrudan seçtiği cumhurbaşkanı olan genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır” şeklinde konuştu.

Olağanüstü Büyük Kongre ile yeni Türkiye yolunda yeni bir aşama başlayacağını ifade eden Başkan Çelik, “Türkiye, bu yeni dönemde daha yüksek irtifalara daha büyük bir hızla yükselecektir. Türkiye güçlü, demokratik, müreffeh ve saygın bir ülke olma hedefine daha büyük bir azimle yürüyecektir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın rehberliğinde ve genel başkan adayımız, mevcut Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’nun yönetiminde bu kutlu ve büyük yürüyüş yeni aşamalara, yeni ufuklara ulaşmaya devam edecektir. AK Parti, bu yeni aşamada milletin sesi olmaya devam edecektir. Daima milletimizin yanında olmaya, milletimizin dilini konuşmaya, onunla olan gönül bağını korumaya devam edecektir. AK Parti; birliğiyle, beraberliğiyle, davasıyla, sevdasıyla ve aziz milletiyle bu yolda yürümeye devam edecektir” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.