Ak Parti’de Seçim Hazırlığı Semineri

Ak Parti’de Seçim Hazırlığı Semineri
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti yöneticilerine 7 Haziran 2015 seçiminin çok önemli olduğunu belirterek, “Sıkmadığınız el, görmediğiniz yüz, gitmediğiniz ev...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, parti yöneticilerine 7 Haziran 2015 seçiminin çok önemli olduğunu belirterek, “Sıkmadığınız el, görmediğiniz yüz, gitmediğiniz ev sizin değildir” dedi.

AK Parti İl binasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık başkanlığında, il yönetimi, ilçe yönetimleri, il ve ilçe yönetimleri ve halkla ilişkiler başkanlarının katıldığı seminer düzenlendi.

Seminerin açılışında konuşan Çalık, “7 Haziran 2015 seçimlerini çok önemli kılan hadise biz, yeni anayasa diyoruz, başkanlık sistemi diyoruz, çözüm süreci diyoruz, paralel yapı ile mücadele diyoruz. Bunlarla mücadele edebilmek için hep beraber bu seçimlerde alnımızın akıyla çıkmamız gerekiyor. Birebir teması sağlayacak, yüz yüze temaslarımız çok önemli. Sıkmadığınız el, görmediğiniz yüz, gitmediğiniz ev sizin değildir. Ama artık bunlar değil, iletişimin sadece yüz yüze olmadığını hepimiz biliyoruz” dedi.

AK Parti’de halkla ilişkiler biriminin çok önemli olduğunu aktaran Çalık, şöyle konuştu: "Bu birim vatandaşın dileklerini, taleplerini, isteklerini her şeyini, sizden gelen talebi direk genel merkeze iletiyor" dedi.

Seminerde konuşan AK Parti Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Hüseyin Tutar da, şunları söyledi: “Halkla ilişkiler dendiği zaman, bizim temel faaliyet alanımız halkla ilişkilerde birinci görevimiz partimiz ile milletimiz arasında bir köprü oluşturmaktır. Yani biz aslında bir köprü vazifesi yapıyoruz. Biz halkımızın duygularını, düşüncelerini alıp, onlarla iletişim içinde bulunmak suretiyle orada meydana gelen düşünceleri, önerileri, istek ve talepleri alarak genel merkezimize ve partimizin teşkilatlarına bildirme ve dolayısıyla oradaki karar süreçlerini yine halkın talepleri doğrultusunda iletmek suretiyle tekrar bu taleplerin halkın iradesi doğrultusunda şekillendirmektir. Biz her platformda şuna inanıyoruz ve ilke olarak şunu kabul ediyoruz, diyoruz ki bizim için asıl olan millettir, asıl olan halktır. Halkımız ne derse kesinlikle bizim kabulümüz odur. Bizim politikalarımız onun üzerine inşa edilir.”

Seminere AK Parti Genel Merkezi Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Hüseyin Tutar, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve ilçe belediye başkanları katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.