AK PARTİDE SÜRPRİZ İSİM..

AK PARTİDE SÜRPRİZ İSİM..
Ak parti tüm temayül yoklamalarını tamamladı.. Bu çalışmaların sürpriz ismi olarak Mikail Nacar göze çarptı..

Ak parti tüm temayül yoklamalarını tamamladı.. Bu çalışmaların sürpriz ismi olarak Mikail Nacar göze çarptı..

Siyasette listelerin Yüksek seçim kuruluna verilme günü yaklaştıkça, partiler çalışmalarını yavaş yavaş tamamlamaya başladılar. Bu konuda işi ilk bitiren parti ise Ak Parti gibi görünüyor.

Teşkilat temayülü, anketler ve STK temayülü gibi çalışmalar tamamlandıktan sonra,  bu çalışmaların yerini listeye kimlerin girebileceğine dair beyin jimnastiği alıyor.

İlk kez uygulanan  Sivil toplum anketi, Ak Partinin son siyasi gövde gösterisi olarak akıllarda kalırken, STK oylamasında yeni isimler dikkati çekti.

Bu isimlerden biri, hiç kuşkusuz Mikail  Nacar oldu. Enerji yatırımları bulunan Mikail Nacar’ın bir çok STK temsilcisinin listesinde yer aldığı, oylama sonuçlarını değerlendirildiği fısıltı sohbetlerinde yer aldı.

Siyasi otoriteler, Türkiye Turizm tanıtma portalı genel başkanlığını da yapan Mikail Nacar’ın sürpriz isimler arasında olabileceğine dair tahmin yürütüyorlar.

MİKAİL NACAR KİMDİR?

*1973 Kahramanmaraş-Andırın ilçesi doğumlu. İlkokulu, ortaokulu, liseyi Osmaniye İli Kadirli İlçesi’nde tamamladı. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’ni bitirdi.

*Askerliğini kısa dönem olarak İzmir Yeni Foça’da komando olarak tamamladı. *İş hayatına 1995 yılında Kadirli’de aile mesleği olan kuyumculukla başladı. *1997 yılında Kadirli’de ilk resmi döviz bürosunu açtı.

*1998 yılında Osmaniye İlin’ de birinci sırada vergi rekortmeni oldu.

*2007 yılından kuyumculuk ve döviz bürosu faaliyetleri yanı sıra yenilenebilir enerji yatırımlarını (HES-RES-GES) sürdürmekte.

*2014 Haziran ayında TUTAP Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

*2015 Şubat ayından beri TUTAP Genel Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.