Ak Parti’de Temayül Yoklamaları Başladı

Ak Parti’de Temayül Yoklamaları Başladı
Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK PArti) ilçe kongreleri öncesinde ilçe başkanları ile ilgili temayül yoklaması yapıldı.

- Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK PArti) ilçe kongreleri öncesinde ilçe başkanları ile ilgili temayül yoklaması yapıldı.

Merkezefendi, Pamukkale, Çardak, Bozkurt ile Honaz ilçelerinin katıldığı temayül yoklaması öncesinde açılış konuşmasını yapan AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, AK Parti’nin kongre sürecine girdiğini ifade etti. Kongrelerin kendileri açısından tazelenme süreci olduğu üzerinde duran Örki, “Yaşadığımız süreç 2015 seçimlerine kuvvetli bir irade ile girme sürecidir. Bugüne kadarki süratimizden taviz vermeden kongrelerden sonra da çalışmalara devam edeceğiz. Önümüzdeki süreci daha önceki seçimlerde olduğu gibi ortak aklı en güzelini ortaya koyarak geçireceğiz. Kongreler, 2015 seçimlerini kazanmaya dönük değerlendirilecek. Bugün verilecek kararlar, yeni Türkiye’yi inşa etme üzerine olacaktır. Denizli’deki temayül yoklamasında alınacak kararların hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 2015 ve 2023 hedeflerine daha sağlam yürüyeceğimize olan inancım tamdır” dedi.

AK Parti İl Başkanı Avni Örki’nin ardından konuşma yapan Manisa Milletvekili Doç. Dr. Selçuk Özdağ ise, Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 2001 yılından bu yana yaptığı istişareler sonucunda başarılı olduğunu anlattı. AK Parti’nin delegelerine, Milletvekillerine ve belediye başkanlarına, belediye meclis üyelerine danıştığını kaydeden Özdağ, “Kamuoyu yoklamaları yaptık. Kanaat önderleri ile görüşerek düşüncelerini aldık. Bunun neticesinde de ortak aklı geliştirdik. 2002, 2004 , 2007, Cumhurbaşkanlığı referandumu geldi. Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yaparak kendi içimizden iki tane Cumhurbaşkanı çıkarmış olduk. Şimdi 2015 seçimlerine hazırlanıyoruz” dedi.

Denizli’de ilçe kongrelerinin yapılacağını hatırlatan Özdağ, “20 ilçenin kongre takvimine istinaden arkadaşlarla ilçe başkanları devam etsin mi yoksa başka bir arkadaş mı gelsin gibi düşüncelerini alarak istişare edeceğiz. Kardeşlerimizin düşünceleri doğrultusunda ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, meclis başkanları gençlik ve kadın kolları başkanımızın görüşleri alınacak. Kanaat önderleri ile görüşmeler yapacağım. Son olarak da il başkanının görüşlerini alacağım. Ardından Milletvekilleri ve bakanın görüşlerini alacağım. Bu görüşleri genel merkeze ileteceğim. Görevi bırakan arkadaşlarımızda darılmaca olmayacak. Eş dost ahbap kayırmayalım. Biz hep beraber bir ekibiz” dedi.

AK PARTİ’DE TEMAYÜL YOKLAMALARI BAŞLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.