Ak Parti’de Yarın Temayül Yoklaması Yapılacak

Ak Parti’de Yarın Temayül Yoklaması Yapılacak
Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yarın yapılacak olan Temayül Yoklamalarıyla alakalı açıklama yaptı.7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 91 milletvekilliği aday adaylığı başvurus...

Ak Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, yarın yapılacak olan Temayül Yoklamalarıyla alakalı açıklama yaptı.

7 Haziran Genel Seçimleri için partilerine 91 milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapıldığını ifade eden, Özden, “11 Şubat’ta başlayan başvurular 20 Şubat’ta sona erdi. 66’sı parti binamıza 25’i de genel merkeze olmak üzere başvuru yapan 91 tane milletvekili aday adayımızla temayül yoklamasını inşallah yapacağız” dedi.

Temayül yoklamasının yarın saat 10:00-16:00 arasında Kadir Has Kongre Merkezi Kültür Sanat Salonu’nda yapılacağını belirten Özden, “Teşkilat mensuplarımızın oy kullanacağı temayülü yani bir diğer deyişle teşkilat yoklamasını Allah’ın izniyle gerçekleştireceğiz. Yapılacak olan yoklamanın ardından teşkilat mensuplarının oyları hiç açılmadan ve sayılmadan genel merkeze gönderilecek ve orada değerlendirme yapılacaktır. 7 Nisan tarihinde de adaylarımız inşallah kesinleşecektir. Aday adaylarımızın milletvekili adayı olabilmeleri için yapılacak olan ilk yoklamanın şehrimiz ve memleketimiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Teşkilatlarımız kimi istiyorsa onu seçecektir ve adaletli bir yoklama olacaktır. Teşkilat mensuplarımızın, şehrimize ve memleketimize en fazla fayda sağlayacak olan isimleri seçeceğinden şüphemiz yoktur. Teşkilat mensuplarımıza her hususta olduğu gibi bu hususta da güvenimiz tamdır.” şeklinde konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.