Ak Parti’de Yeni Gençlik Kolları Başkanı Seçildi

Ak Parti’de Yeni Gençlik Kolları Başkanı Seçildi
AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanını seçti.

- AK Parti Zonguldak İl Gençlik Kolları Başkanını seçti.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısında yeni gençlik kolları başkanı Uğur Sarıkan basına tanıtıldı. Söze ilk olarak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gayret ve azimle çalışan Zonguldak İl Gençlik Kolları mensuplarına teşekkür ediyorum diyerek başlayan Sarıkan daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Parti içerisindeki birlik ve beraberliğe vurgu yapan Sarıkan görevi teslim aldığı Av. Abdullah Akbaş’a vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini belirtti ve bu hizmetleri daha üst seviyeye çıkaracağının sözünü verdi. Gençlik kollarının parti içerisindeki öneminin farkında olduğunu belirten yeni gençlik kolları başkanı, Başbakan Ahmet Davutoğlu’na da yeni görevinde başarılar diledi. Salondan zaman zaman “Başbakan Ahmet millet sana emanet” sloganları yükseldiği görüldü.

Toplantıda söz alan AK Parti Zonguldak İlçe Başkanı Metin Karaduman da gençlik kollarına başarılar dilerken AK Gençliğin enerjisini heyecanını ve coşkusunu tüm Zonguldak’a ulaştıracağına emin olduğunu belirtti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.