Ak Parti'li Çitil: "Erken Seçim Olursa Daha Da Güçleniriz"

Ak Partili Çitil: Erken Seçim Olursa Daha Da Güçleniriz
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Dr. Mehmet İlker Çitil, olası erken seçimde AK Parti'nin daha da güçlenerek seçimi kazanacağını söyledi.

 Afşin ilçesinde iftar yemeğinde vatandaşlarla bir araya gelen Çitil, diğer partilerin AK Parti kadar samimi olmadıklarını söyledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun duruşunu değiştirmediğini ifade eden Çitil, “Tek başına hükümet kuramadığımız için bir takım istişarelerimiz oldu. Hem vatandaşlarımızla anket yoluyla, hem belediye başkanlarımızla hem de milletvekillerimizle istişarelerimiz oldu. Aldığımız oy oranlarının değerlendirilmesi ve olası koalisyon senaryolarının değerlendirmesini yaptık. Seçim bittiğinden bu yana partimizin duruşu değişmedi. Başta ne diyorsak şimdi de Sayın Başbakanımız aynı şeyleri söylüyor. Biz elimizden geleni koalisyon için çalışacağız. Olursa olacak olmuyorsa yeniden seçime gideceğiz. Erken seçim olursa AK Parti'nin güçlenerek çıkacağını düşünüyoruz. Direk erken seçim demiyoruz, çünkü vatandaşımız bizden gayret istiyor” dedi.

  Mehmet İlker Çitil, şöyle devam etti:

  "Başbakanımız mikrofonlara ne diyorsa özel görüşmelerde de bize aynısını söylüyor. Fakat diğer partiler farklı söylemlerde bulunuyorlar. Koalisyon süreci olsa da fırsatçı olan bazı ülkeler ve onların işbirlikçileri beraber hareket etseler de hükümeti boş bırakmıyoruz. Gerek sınırlarımız içinde gerekse sınırlarımız dışında aynı şekilde kontrol ediyor, değerlendirmeler yapıyor ne gerekiyorsa önlemini alıyoruz."


1-570.jpg

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.