Ak Partili Ensarioğlu, Çözüm Sürecinin Dünyadaki Tüm Mazlum Milletlerin Geleceği Olduğunu Söyledi

Ak Partili Ensarioğlu, Çözüm Sürecinin Dünyadaki Tüm Mazlum Milletlerin Geleceği Olduğunu Söyledi
Bursa’da konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Garip Ensarioğlu, çözüm sürecinin dünyadaki tüm mazlum milletlerin geleceği olduğunu söyledi.Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şubesi tarafından...

Bursa’da konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Garip Ensarioğlu, çözüm sürecinin dünyadaki tüm mazlum milletlerin geleceği olduğunu söyledi.

Milli Türk Talebe Birliği Bursa Şubesi tarafından Ördekli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Galip Ensarioğlu, “Çözüm sürecini nihayete erdirebilirsek her şeyden önemli ölümler, gözyaşları duracak. Siyasi olarak Türkiye, Orta Doğu’nun en büyük hakim gücü olacaktır. Bu güç emperyalistlerin yaptığı gibi sömüren bir güç olmayacaktır. Bu yüzden çözüm süreci sadece Türkiye’nin geleceği değil Orta Doğu’nun geleceğidir. Çözüm süreci sadece Orta Doğu’nun değil tüm Müslüman ülkelerin geleceği, hem de mazlum milletlerin geleceğidir. Bağımsız davranabilen tek güç Türkiye’dir. Birleşmiş Milletler’in adaletsiz yapısına itiraz eden, Afrika’dan Orta Doğu’ya barış eli uzatan tek güçtür. İsrail’in zulmüne itiraz eden tek güç, Türkiye’dir” dedi.

DİYARBAKIR AK PARTİ MİLLETVEKİLİ MEHMET GARİP ENSARİOĞLU BURSA’DA ÇÖZÜM SÜRECİNE DAİR ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.