Ak Parti’li Ercoşkun’dan Chp’ye Eleştiri

Ak Parti’li Ercoşkun’dan Chp’ye Eleştiri
AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Meclis Başkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, “Şöyle azıcık akıllı başlı düşünseler daha dün çatı adayı olarak açıkladığı Ekme...

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Meclis Başkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, “Şöyle azıcık akıllı başlı düşünseler daha dün çatı adayı olarak açıkladığı Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP’nin destek vermesi gerekirdi. Ama CHP niye Deniz Baykal’a MHP destek vermedi diye kıyameti koparttı” diye konuştu.

AK Parti Milletvekili Ercoşkun yaptığı açıklamada, "7 Haziran seçimleri sonrasında yüzde 41 oy alan ve 258 milletvekiline sahip AK Parti seçimlerden yenilgi ile çıkmış gibi bir durum yaratılmaya çalışılıyor. Oylarımız düştü ama sonuçta bir değerlendirme yapıldığı zaman birinci sırada ve en yakın partiye 16 puan fark atmış durumdayız. Dolayısıyla Meclis Başkanı’nın AK Parti’den seçilmesi gayet doğal olağan bir netice idi. Bu manada bütün AK Parti grubuna da teşekkür etmek lazım. Diğer taraftan CHP’nin meseleye yaklaşımını da anlamak mümkün değil. Bilindiği üzere kısa bir zaman önce Ekmeleddin İhsanoğlu’nu, Kılıçdaroğlu çatı aday ismiyle açıklamıştı. Şöyle azıcık akıllı başlı düşünseler daha dün çatı adayı olarak açıkladığı Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP’nin destek vermesi gerekirdi. Ama CHP niye Deniz Baykal’a MHP destek vermedi diye kıyameti koparttı" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.