Ak Parti’li Hamarat: “İç Güvenlik Yasası Çıkacak”

Ak Parti’li Hamarat: “İç Güvenlik Yasası Çıkacak”
AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, ‘İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nın mutlaka çıkacağını söyledi.TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Yasa Tasarısı ile ilgili değerlendirmeler...

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, ‘İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nın mutlaka çıkacağını söyledi.

TBMM Genel Kurulu’nda görüşmeleri devam eden İç Güvenlik Yasa Tasarısı ile ilgili değerlendirmelerde bulunan AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, 132 madde 5 bölümden oluşan İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nın temel olarak vatandaşların bireysel özgürlüklerini ve güvenliğini en üst seviyede koruma altına almayı amaçlayan daha huzurlu bir toplum hedefleyen, gençlerin ahlaki ve sosyal açıdan daha korunaklı, daha müreffeh bir Türkiye standartları ortaya koyan bir yasa tasarısı olduğunu belirtti.

Hamarat, “İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nın 2. bölümünün 38. maddesini dün gece sabah saatlerine kadar çalışarak kabul ettik. Muhalefet partilerinin tam bir takım ruhu halinde çalışarak ve karşılıklı paslaşma örneği sergileyerek bütün samimiyetsiz tutum ve numaralarına rağmen milletimiz için bu yasayı çıkartmaya çalışıyoruz" dedi.

Hamarat, "Ayrıca milletimiz ve ülkemiz için çok önemli olan İç Güvenlik Yasa Tasarısı’nın muhalefet partilerinin organizeli bütün engellemelerine rağmen planlanan süre içerisinde çıkarıp kanunlaştırarak milletimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.