Ak Parti’li İçten’den Gazilere Ziyaret

Ak Parti’li İçten’den Gazilere Ziyaret
AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, muharip gazilerle bir araya gelerek, sorunları dinledi. İçten, gazilere aileden bir kişinin istihdam edileceğinin müjdesini verdi.

- AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, muharip gazilerle bir araya gelerek, sorunları dinledi. İçten, gazilere aileden bir kişinin istihdam edileceğinin müjdesini verdi.

Seçim bölgesi Diyarbakır’da temaslarını sürdüren AK Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şubesi üyeleriyle bir araya geldi. Dernek Başkanı Siraç Ezer tarafından karşılan AK Parti’li İçten, gazilerin sorunları dinledi. Gazilerin sorunlarını gidermek için AK Parti hükümetin her zaman çalışmalar yürüttüğünü aktaran İçten, önümüzdeki günlerde gazinin aile ferdinden birinin kamuya alınacağının müjdesini verdi. İçten, “Bizim için gaziler çok önem arz ediyor. Hem bizim babalarımız hem dedelerimizdir. Varlığını ortaya koyup, bu ülkenin değerleri için canını ortaya koyup mücadele ettiler. Sizlerin nezdinden gazilerin ellerini öpüyorum. Sizlerin varlığı bize umut verdi. Emeklerinizin sonucunda yeni bir nesil oluştu. Bu anlamda da sizleri ziyaret etmek benim için farklı bir anlam ifade ediyor. AK Parti hükümeti olarak, geçmişteki hükümetlerden daha önemli yasalar çıkardık. Gazilerin hem yaşam koşullarının iyileştirilmesi noktasında hem de ailelerden bir ferdin istihdam edilmesiyle ilgili çalışmalarımız sürüyor. Ziyaretimizin sebebi, sizlerle bir araya gelip sorunlarınızı dinmek istedik” dedi.

İçten’in ardından söz alan Muharip Gaziler Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Siraç Ezer ise, gazilere konut kredisinin verilmesi ve ailelerinden birinin istihdam edilmesi gerektiğini söyledi.

AK PARTİ’Lİ İÇTEN’DEN GAZİLERE ZİYARET

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.